Karting 24V
Collapse
X
-
Sad pravim novi karting za koji mi fale delovi od renoa 4..Poluosovine i sve do tockova...
Evo i par slikica ovog sadasnjeg:
Mladji me obicno pitaju za max brzinu,ona je 60kmh
A stariji za max domet,on je oko30km sa 2x90Ah
E da,ne vozim ja ovo svaki danimam kadeta limuzin ail ta kanta nije toliko zanimljva.
Ako primetiš da sa svetom nešto nije u redu, napravio si jedan korak. Ako shvatiš šta sve nije u redu, prepešačio si ceo svet.
-
-
Evo jedan sa test voznje.Tad nije bio zavrsen oklop http://www.youtube.com/watch?v=MXRQWcBRpO8 Ovde sa jako cuje preklizavanje kajisa,ne znam zasto je tad tako cvileo.Posle sam ga stegao pa nije vise.A i moj blesavi komsija je nesto trabunjao.
A imas u prvom postu snimak iz emisije 5kazanje.Ako primetiš da sa svetom nešto nije u redu, napravio si jedan korak. Ako shvatiš šta sve nije u redu, prepešačio si ceo svet.
Comment
-
-
Amortizera nema pa nije bas udobno.Medjutim sad sam tapacirao sediste sa 2cm sundjera pa ce biti boljeBice na novom kartingu pravo ogibljenje.Imam skice vesanja sa F1 pa cu pokusati da napravim to isto.
Ako primetiš da sa svetom nešto nije u redu, napravio si jedan korak. Ako shvatiš šta sve nije u redu, prepešačio si ceo svet.
Comment
-
-
Svaka cast za entuzijazam. Elektrovozila su buducnost.http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Re: Karting 24V
Verovali ili ne jos uvek nisam pronasao delove od renoa 4 koji mi trebaju.Te poluosovine i glavcine koje sam nabavio su valda od "gtl" verzije a meni trebaju od "tl"...Necu da dam 3000din za tu starudiju,(toliko mi trazi jedan lokalni otpadzija).
Elem,hteo sam da vas pitam dali znate kako ce raditi menjac od renoa bez kvacila? Prilikom promene brzine,normalno,motor ce se gasiti pustanjem pedale...
Problem je sto ce verovatno zupcanici ostati napregnuti jer motor kad ostane bez struje postane kočnica..Verovatno ce biti neophodno da se promena brzine odradi jako brzo..
Mada mogu i kasnije da izvedem nekakvo kvacilo u vidu "spanera" ali nije lose to predvideti unapred.
Pojavilo se jos problema ali nista neresivo.Na primer osovina koja izlazi iz menjaca na kojoj je bilo kvacilo je predvidjena samo na aksijalno opterecenje a ja tu trebam staviti remenicu koja je opterecuje radijalno...Ako primetiš da sa svetom nešto nije u redu, napravio si jedan korak. Ako shvatiš šta sve nije u redu, prepešačio si ceo svet.
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment