@ Remus Izvini bre ,ne znam vise kako se ja zovem,a ne kako se ostali zovu...
@ Arsa- Ti mene malo turiras ,a?
Evo ovako: Cela ova prica traje duuugo…Planiram vec duze vreme da uzmem sebi neko prevozno sredstvo na cetiri tocka koje ce mi sluziti da me preveze od tacke A do tacke B!
Uglavnom…to je trebala da bude alfa…Nisam ni mislio na Deltu Integrale..prosto..zvucala mi je nedostupno!I ako sam je zarko zeleo…Gledao sam tu neke v6tb 164,ali sve je to bilo isuvise skupo i nije taj auto bio moj stil(mnogo bre to gospodski..samo zvizdi turbina i to je to..sedis u onoj kozi,ono sve utegnuto,nista ne skripi..osecao sam se kao vakumiran…)164 2.0T mi je bila baas extra,medjutim sve u Srbiji su bile bez duse..posle sam se okrenuo malo nekim japancima (S12,AE86) tada nisam bio bas u elementu… hteo samo samo da uzmem nesto za zahebanciju ,da mu stavim nazad protok da se dere kao lood I da me baaas briga..medjutim ,posle vidim da je to sve truba..Opet se vratim alfama..i do pre 3,4 nedelje sam bas ozbiljno jurio neke 155 I 33 1.7 16v,ali kada sam video Deltu ,rekao sam –TO JE TO! TO meni treba!
2 meseca sam bio u nedomici..koliko je pametan potez upustati se u tu avanturu,bla,bla..i tako to..znate kako to sve ide... I uglavnom,prelomim i odem pogledam ,dobro! Uzimam! Doteraj mi je u 5ak i ende!
Auto je kupljen u Kacarevu!
Promenila je million vlasnika!
Od nekog ludog italijana do nekog slepca iz Australije koji je dosao u Srbiju da se zeni I koji ju je 5minuta nakon kupovine (ali bukvalno) zavario u neko siblje I odvalio karter od neki panj…zatim je lik ,pokusao da krene u rikverc I tu zakuca motor I to je to!Kraj! Niko nista nije popravljao..samo su odnosili delove,dok se nije doslo do bloka..E tu su stali…
Motor njen ,bas njen je bio 16v..sto se da videti po haubi…
Medjutim on je izvadjen..tj.njegovi ostatci..
@Aki- planovi su: kovani klipovi,neke zahebane bregaste,NOS,chipcina..) salim se…planovi su da ubacim motor prvo u nju! Da nabavim sve sto fali,da se upali to cudo!A kasnije ce doci bezobrazni planovi.
@ALL- Krenucu sa sklapanjem 8v motora... Dok ide ,ide ,kad stane-stalo je! Ako popizdim,narucicu neku themu turbo imigrantkinju,ocerupacu sve sto mi treba i mars u qrc!
Motor koji sam dobio je 8v ...uzeo sam ECU od 16v..ima tu svega..turbo je od 16v...ma svasta!
Cena i nije bitna...al ajde..auto je placen 2200e..medjutim izace na kraju nesto slabije od 4500e...tako da to je to..
Pozdrav i hvala na lepim zeljama!
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Uf..kako nisam svestan...SVE ,ali bukvalno sve je rastavljeno..ali sta da se radi...
Na sta se odnosi ,,debela berta" ? Sta znaci u prevodu?
A iskreno...japanca sam hteo ,nebi li se pronasao u njemu,ali prosto nije to za mene...ja sam Italian soul! I to se ne moze promeniti....
Volim japance vise od kobasicara...ali nije bilo mesta za njih..
ma video sam taj oglas...
Upoznat sam sa autom...dao bi mu 3,000e ,ali tip je nebi dao za te pare,tako da nisam puno obracao paznju..ovo je mnoogo bolje!
Tako je! Redom sve detaljno,postepeno i pedantno! Vratice mi se to sve kroz uzivanje koje ona pruza u voznji..Potrudicu se da bude tako...ali znas kakva me muka uhvati kad pogledam one delove u kutijama za cipele..
Uglavnom:
Nemam u planu tu neke ekstremne horsove,niti spremanje sa drag..znaci za SEBE! Ne da bi pokazao drugima kako ja to kidam po kosutnjaku ili kako se brijem sa nabrijanim gsi-jevima na dragu..
Prosto merak mi je bio old school italijan i evo ga! Jedino neki Maser bi me zadovoljio vise od delte ,ali zaista!
Matori,drago mi je sto ti je drago!Cenim to sto tako mislis! I hvala ti na savetima! Nadam se da cemo jednog dana nas dvoje obrnuti koji djir po bg-u..
@Srdja,ajde ako imas jos koju sliku,postavi je! Ja nemam!
Heheheh gledao sam ovaj auto pre nekog vremena... Ova nije evolucija ali ako si kupio od lika kod koga sam je gledao, ima belu evoluciju hheheheh
Svaka cast!!
Ova gore na slicici bijela jeste Evolucija, vidi se po haubi i otvoru za tank
Za fine si pare dobio Integralku, ali bit ce tu i posla. Puno srece sa radovima, a od sklapanja motora, mozda ti je lakse naci Dedru Integrale za sitnis i iz nje ubaciti masinu i jos neke dijelove.
Comment