Koliko ja znam sredjuje se i jos malo ce i biti za prodaju ali ce joj cifra biti malo poveca, ceka jos covek branike i to je to, radi i ide nenormalno...
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
@Sky- A sta moze cale da kaze…On je bio u Italiji , bas tih godina kad im je delta hebala kevu na reliju...balio je za njom!
@VR6 i Uros- Hvala! Skinem to ,kad nadjem malo vremena…
Gledao sam malo ta suvozaceva vrata koja su trula i to mora da se zameni..slikam sutra da vidite.. Nisu mi izgledala tako trula kad sam isao da vidim auto..
@Cvrle- Hehe…ja sam taj Ma i ja sam isto tako bio ubedjen da ce auto biti moj! Citava 2meseca nista nisam preduzimao..i onda se samo jedne ned. Iscimam I odem i pogledam auto… A sto se tice razgovora preko fona u trajanju od 1h.. Siske legenda..cim mu spomenes deltu ,prekida sve radnje! Covek Entuzijasta! Malo je takvih u Srbiji.. Iskreno,ma da si je I ti uzeo,opet bi bila u sigurnim rukama!Ti si to pokazao odrzavanjem AE86..
Cvrle,nemoj ocekivati da cu zeleti posle delte novu avanturu sa retkim i za odrzavanje teskim automobilima ….sledeci auto moze biti samo neka alfa dizelka 156/166 ..sredjujem Sprinta kao track car..tako da ce on uvek biti tu da mi nabaci osmeh na lice..
A ti? Prelazis u Italijane? Volis Deltu?
Odlucio sam se za 8v…ali malo sam danas popizdeo…Dao mi je centralu od 8v,a nismo se tako dogovorili ,tako da sam tu malo puk’o medjutim ,krenucu da sklapam..imam jos nesto kesa ,I veoma je moguce da se bacim u potragu za drugim motorom…
Blok sam uzeo njen
Pozdrav matori!
@ Misko M- hvala!
@yugo20turbo- Ma vi ste ludi kao struja… Upoznat sam sa vasim projektima.. hvala sto se nudis za pomoc!Ako nesto zaskripi,javim ti se!
@ Brabus- Hvala I tebi! Obavezno!!
@hagor- hvala! Pozdrav I tebi!
@ Damjan- Matori! Gde si bre ti?
Hehe..jbg..ipak sto ti kazes,brzo sam ga dosanjao…cutao sam..nikom nista nisam pricao..kao satro trazio neke alfe,a znao sam sta samo zelim..hehe..
Ma nema potrebe za 2.0 16v T..dobar bi mi bio i 1 8v,ali da valja..Taj ide kao popizdeo! Losiji je na papiru od 16v ,ali subjektivan osecaj kad te opali turbo rupa je neopisiv!
Na huju dolazim sa sprintom 16v! Ima da ih ogulim kao bananu! Nije delta za takvu pistu… Ali ako sklopim Deltu ,bice i ona tamo
@ Vebe Bavaria-Hvala!!Poz!
@Uzelac – Imam ja auto za svaki dan..na avataru je.. Ovo je merak!
Inace bela EVO je mnogo losijem stanju (limarijski od moje) Ali horsovi su za respect…oko 250..
Kada se sredi dace je za 10000e..
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Pa pazi pitanje dal prelazim u Italijane je malo skakljivo posle visegodisnjeg vlasnistva nad Temprom i Pandom,a Delta je neostvareni san i prica za sebe, obozavam je i zivim u nadi da cu je jednom posedovati. Tu je jos i M E30 i Land rover defender, i sto bi mi zena rekla, bre ti uopste ne volis normalna kola samo neke starudije, jbg za mene je auto industrija stala '93 sa specificnim ukusom. Samo napred i polako sa sredjivanjem, pa da sto pre upali, a ja kad budem imao vremena najavljujem ti se i dolazim u posetu da vidim legendu.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Comment