Znaci:
Mazda 323F DiTD je na prodaju (moram priznati, teska srca).
123.000 km. Pre 20 dana stavljena nova (original) vodena pumpa
i novi (original) hidraulicni spaner i promenjeni klinasti kaisevi.
Od ulaganja: nove gume i registracija (22.500 din.) do 28.12.2008.
Zato sam spustio cenu - fiksno 6.800 eura.
Auto znate, pa ga mozete preporuciti poznatima.
Kamiondžije, svaka Vam čast na živcima ako ono trpite skoro svaki dan.
A sto mi je poznat kamiondzija
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Imam osecaj kao da je tvrdja, ali ne neugodno. Cini mi se da ide manje preko nosa od BA, lezi nenormalno dobro, a za to je verovatno zaduzeno Sport S ogibljenje.
Ove Bridgestone B390, ako sam dobro zapamtio oznaku, su me odusevile, iako sam isprva bio vrlo nezadovoljan, ocigledno im je trebalo malo da se razgaze, jer su ipak stajale par meseci, ali joj ipak fale sire gume.
Sedi se vise nego u BA, sto su drugarice pozdravile, a meni je tako svejedno, iako je bolji osecaj biti zakucan u pod
Interesantno je sto su sedista dosta tvrda i dobro drze, morao bih da sednem u neciju BA da uporedim, ali su tu negde. Ne smem da gresim dusu da kazem da su jedna ili druga bolja.
Enterijer mi je bio lepsi na BA, jer nije bio dvobojan, sto me malo zamara, jer oko toga tesko da nesto mnogo mogu da promenim.
Takodje neverovatno glupa stvar je sat, posto se nalazi na fabrickom radio aparatu. Ne moze RDS da radi ako hocete da gledate u sat
Svidja mi se pokazivac temperature (kod mene 13 stepeni, u korsi pored mene 9.5, a prognoza kaze 12 ) i dupli odometar (merac razdaljine, kako se drugacije kaze?), jer mogu neke relacije tacno da premerim, a da ne resetujem ukupnu predjenu kilometrazu od poslednjeg tocenja.
Gepek je nesto veci nego na BA F, ali usled nedostatka spojlera (citaj repera gde mi je kraj guzice ) auto se parkira na osecaj, sto mi smeta kada je treba uparkirati u uzan prostor, jer trudim da na parkiram pored drugih automobila, vec paralelno kao na slici...
...srecom jos nije toliko gusto
Potrosnja mi se za sada ne svidja. Ok zimski uslovi i sve, ali odokativnom metodom trosi kao BA koja je imala 15ks vise i slican broj kilometara kada sam je uzeo. Inace BA je trosila izmedju 10.5 i 10.8l leto/zima, pun gas/lagan gas... Cudan auto bejase.
Da ne preuranim, cekam da potrosim ovaj rezervoar i natankam pun, a i lambdu treba da zamenim (lose radi u gepeku) i resetujem kompjuter, sto je mozda jedan od razloga vece potrosnje.
Videcemo, malo sam inertan zbog zime.
Snaga... Hm... Ne mogu da kazem da ne ide, ali taman kad ocekujem jos malo, kad ono prc
Razlika je 15ks u korist BA, ali nisam verovao da ce se ovoliko osetiti. Doduse ova nesto bolje vuce na nizim, do 3.5-4k ju je bas lepo voziti. Sve ide glatko, lagano, motor malo zabrunda (BA je bila tisa), moze da se pretice u svim brzinama na tim obrtajima, nije troma, to je dobro.
Ali cim se predje u fun zone tj 4-4.5-5k tu brzo dolazi kraj, posle 5-5.5k se nista ne desava, iako imam VICS (naslednik VRIS-a), nema osetne promene zvuka i pocetka zabave kao na BA koja je isla preko 7k rpm.
Cudno mi je sto je 100kmh preko 3k rpm ?!?
Iako imam zamerki, ako se tako mogu nazvati... Auto je ispunio ocekivanja tj. sve je kako sam i ocekivao da ce biti, pogotovo na konto performansi, ali sam lezanjem i dalje odusvljen obzirom na visinu auta.
Dal moze neko da izmeri, ko ima 14ice ovih dimenzija na BJ, koliko ima od vrha gume do ruba ili najidealnije koliko ima od poda do prednjeg branika i od poda do zadnjeg branika. Ne mogu da uporedim sa Nikolinom, jer imam gume razlicitih dimenzija.
Sutra idem kod farbara da stavim lajsne i da sredi jos par sitnica...
I moram pod hitno iznutra da je oribam, a i spolja bi valjalo samo da prodju ove kise.
Comment