mazda xedos 6
Collapse
X
-
visuljci kako ti kazes,su amajlije moje naravno osim jelkica.jer su bile u kolima kad sam imao tesko sao.nesrecu sa srecnim krajem,pa sam ih oprao od krvi i stavio u druga kola tj.mazdu.neonkica nesluzi necemu,samo kad se napijem pa da nemasim pepeljaru i sve ostale delove po kolima.ona nije ni zalepljena nego stoji na grejacima za sediste. jesil zadovoljan?
Comment
-
-
Ehm, ako tebi neonka treba da pogodis pikslu kad se napijes da li si razmisljao da ni ne sedas u auto u takvom stanju?
Mislim , bez uvrede, ali cemu iskusavati srecu kad si vec imao dogadjaj?
btw auto je jako lep pa bi bilo greota da ga ogrebes ili tako nesto.I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
Originally posted by malkansovavisuljci kako ti kazes,su amajlije moje naravno osim jelkica.jer su bile u kolima kad sam imao tesko sao.nesrecu sa srecnim krajem,pa sam ih oprao od krvi i stavio u druga kola tj.mazdu.neonkica nesluzi necemu,samo kad se napijem pa da nemasim pepeljaru i sve ostale delove po kolima.ona nije ni zalepljena nego stoji na grejacima za sediste. jesil zadovoljan?
fala na izdasnom odgovorusigpic
Comment
-
Comment