Sve cestitke na izboru, zelim ti puno predjenih kilometara a narocito bez krova.Pohvala i na izboru onog cuda pod haubom, ne usudjuje se danas puno ljudi da vozi tu kubikazu =]
BMW e36 328i cabrio
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Comment
-
-
A pa sada bi to uradio, zima i nije nesto voziti takav autoSacekaj leto promenices misljenje.
Citat mog drugara sa BMW foruma (covek vozi E30 cabrio):
Originally posted by Mario-OVERCHARGEIskreno , dok sam vozio staru Skodu 120L , upoznavao sam pametne cure. Sada samo neke dronfulje.You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment
-
-
Re: BMW e36 328i cabrio
malo novosti:
auto je kod majstora rade se branici i pragovi u boju auta i poliranje celog auta... zapocet je rad ali zbog praznika sada ne radi tako da ce posle praznika nadam se do srpske nove godine biti gotovoBMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Comment
-
-
kod koga si ga oterao da radi?Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
sto bas kod njega? mislim ne znam ga nego pitam sto kod njega,jel dobro radi ili sta?
ima ih nekoliko kojima bih pre oterao na rad a o tom nista nisam cuoEx Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
shto rece m8, poprechke ide, znaci rucnu ne diram uopshte samo ga malo po gasu shljepim i zanosi se(naravno ne pun gas jer bi me okrenuo u krug sigurno) prvo sam se bio mnogo nalozio na to pa sam stalno radio a sada se vec hladim (jer auto josh nije stigao od limara josh uvek ga radi)BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Comment
-
Comment