Poceo sam farbanje ATS felni i necete verovati tri sata sam izgubio oko lepljenja i farbanja samo jedne felne,ja sam mislio da ce ici brze.Evo slicica
I Gotova je prva
Danas se malo radilo...
Prvo prednja sedista izletese napolje,jedva samo odvili srafove,tj od 8 samo smo 2 smo odvili do kraja ostali su popucali...
Sa zadnjima nije bilo problema,jer su bila vezana zicom
Neki pametnjakovic je pozadi u gepeku uradio izolaciju od stirodura,samo nije navukao bavalit
Stanje posle skidanja tepiha
I na kraju visak delova
Znas i sam da ces imati posla,ali jbg,sto se mora mora se,ovo je bio krajnji rok da krenes sa sredjivanjem..Neka ti je sa srecom,samo polako...jedva cekam da vidim jos jedan sredjen old school auto,a ovaj je bas taj
svaka cast na izboru auta. samo zapamti da mu stavis neki 2.0 i licno mislim da mu i one druge felne bas dobro stoje! inace bice tu dosta posla ali vredece na kraju...
Bice posla ali sta da se radi,obzirom koje je godiste auto u dosta dobrom je stanju...
Za prvu pomoc slicajno uletese OZ Supertourismo,trenutno na bez veze gumama,ali uskoro stizu 195-45-14
Poceo sam da skidam izolaciju
Ovako je bilo
Pamalo fen i spahtla
Nisam stigao da zavrsim vozacevu stranu poceo je sneg da pada
Na prvoj slici se vidi da je unutrasnji deo sajtne zut,a na trecoj je ociscen ,neki mozak sto je radio limariju samo je nabacao novi sloj zastite preko starog i naravno sve je propalo i zardjalo...
ako neces da se mucis mnogo mozes da probas sa onom kiselinom za skidanje boje. nije nesto skupa a skinula bi ti tu zastitu 100% ili makar da je koristis za neka zavucena mesta! ali u svakom slucaju srecno sa daljim radom i potrudi se da ga sad dobro odradis da ga vise ne diras do kraja zivota!
Comment