Vectra C 2006,1.9CDTI
Collapse
X
-
-
-
Re: Vectra C 2006,1.9CDTI
Sta da kazem, promenio sam zadnje amortizere, nedavno i prednje za koje se kasnije ispostavilo da su i stari bili dobriali nema veze. Redovno radim servis, ulje i filteri, na 10.000km, proverio sam klimu, falilo je 20grama gasa, stavio gume Primacy, auto je mnogo meksi i udobniji. Planiram da stavim hrom retrovizore i hrom navlake za kvake, posto ima hrom detalja na autu dosta pa mislim da bi se uklopilo, treba da narucim OPC patosnice, tepih, sve u svemu nista ne ulazem u auto osim nekih sitnica, jer to se jednostavno ne isplati raditi!
Nisam napisao sta ima od opreme, cini mi se pa evo nekih osnovnih podataka: kad sam je kupio presla je 42.000km, kupljena kod nas, pranje farova, AFL+ bixenon, polu koza, senzor brisaca, automatska klima, parking senzori napred i pozadi, tralalala i ostalo, ne mogu sad da se setim svega!! Postavicu jos nekih slika uskoro!
Comment
-
-
Re: Vectra C 2006,1.9CDTI
Mene odusevljava AFL + bi xenon
pitam se kako si naleteo na takav auto i to da je kupljen kod nasKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
Comment