ZuxVectraA
Collapse
X
-
CC nije oznaka opreme mislim da su u opelu tako označavali hatchback modele ali nisam siguran (čak i na pločici na veznom limu piše OPEL VECTRA CC)
Inače ovo je GT model
Obična vektra 2.0i ima 85 kw (116ks) a ova moja GT 95 kw(130ks)
Pravo da ti kažem ja ne znam za opelov motor 2.0 koji ima 122 ks
Ne znam možda grešim
Takođe i menjač je drugačiji od standardne vektre
Comment
-
-
Stvarno nisam znao za taj motor
A za filter sam i ja tako mislio
Pogotovo one tzv. ˝pečurke˝ = hromirana cev + pečurka koja je stavljena na sred motornog prostora i hrani se vazduhom od 100°C
Sigurno poboljšava performanse
Comment
-
-
Evo i jedne slike unutrašnjosti
Sređivanje sedišta planiram već 2-3 meseca ali me nedostatak para sprečava
Čim se skupi koji dinar sedišta će biti ovakva
Skidam presvlake i presvlačim ih kao što su ova
Jedino što će samo crni bokovi biti od kože a ostalo (ovaj srednji deo bež boje) od nekog pliša ili sličnog materijala
Comment
-
-
Koliko ja znam GT je oprema? Nema veze sa motorom. Sigurno bolje znas od mene, al mislim da u vektri A postoje 2.0 sa 85kw-115ks i 2.0 16v - 150ks.Ja imam kadeta gt 1.6i i isti je motor kao i drugim(mada ima dva tipa 1.6i - C16 NZ i E16NZ ali ista snaga). Drug ima istu takvu 2.0 GT '90. i ima 85 kw. Jbg malo kasnim sa porukom,al dok vas nadjohja od metalike slusam gansi,nirvanu,ofspring i pomalo sepulturu.
Comment
-
-
Originally posted by zuxPogotovo one tzv. ˝pečurke˝ = hromirana cev + pečurka koja je stavljena na sred motornog prostora i hrani se vazduhom od 100°C. Sigurno poboljšava performanse
Comment
-
-
Opel ti je mnogo dobar vidi se da je ocuvan.
Ovo u vezi sjedista interesuje me gdje se moze zavrsit i koliko je to para.
Pozdrav.
Comment
-
-
Što se GT oznake tiče koliko sam ja upućen postoje sa 2 verzije motora
1. sa C20NE motorom i katalizatorom (85kw~116KS i 170Nm )
2. sa 20SEH motorom bez katalizatora (95kw~130KS i 180Nm)
Po onome što ja znam najveća razlika između GT i standardne vektre 2.0 je u menjaču (GT ima prilično bolje ubrzanje i nešto manju maksimalnu brzinu)
To je ono što ja znam , ali nije isključeno da grešim, nisam siguran
Mada ima i dosta vektri koje imaju samo onaj spojlerčić i nalepnice na kojima piše GT i sve potpuno isto kao i bilo koja 2.0
Comment
-
Comment