Ovaj 707854 mi se cini jako zgodan. Mozas da ga turis ispod sedista celom duzinom. Nije visok (mislim, nije veliki dijametar) tako da moze da se 'ladno stavi ispod sedista. IvanT-e? Kako za punjenje? Koliko bi kostala takva instalacija sa ugradnjom?
2 cv na plin a bogami i na 2 tochka
Collapse
X
-
Originally posted by Uros Piperskialix, koliko sam ja shvatio sve ove boce moraju da stoje uspravno jer je ispraivac na vrhu boce.
Comment
-
-
evo i krkija
Izvinjavamo se mlogo se izvinjavamo.Zena je krechila kucu bez mog znanja (6 dana) tako je i strunja pushtena skoro. Bruka.Tek da odgovorimo na temu dok josh neko nije esplodiro.Kake bakarne cevi kakva cheshanja pumpe vode ulja i ostale zanimacije.Sve mi je to nekako rizichno a pomalo i komplikovano. Prohrom je zakon. Chak i mirishe (kad se vari argonom ,oslobadja ozon),elem.Dakle ,Izduvna cev,zadnja iza lonca,krivina do ispod patosa -prohromska debljine 5 mm. (za zivota) ,preko nje "fi" 80 sa zavarenim dancima.Bakarnim cevima ,holenderima ulaz i izlaz i to je to.Napomena:elektro ventil mora ici pre grejacha i drugi pre uredjaja.Cev od turbine (interculer) sa filtera vazduha se skida dok traje voznja na plin, a bogami i traje. Jedan izlaz vruceg vazduha pozeljno je usmeriti u uredjaj jerbo shto je bolje to je i vruce. Zimi isto to samo bolje ushushkati. Prosto ko pasulj. Sprema se skup Citrojenasha negde pre Budimpeshte 24,5,i 6 juna ako neko zna neshto o tome neka objavi poshto mi je english slabiji a ovim putom bih zatrazio i dobrovoljnu pratiteljku sa vizom da mi se javi i nekako olaksha putovanje . Provod zagarantovan a druzenje Vrh. Shaljem Boostu fotku od 2 cv-a motocikla jer nemogu da provalim slanje uz tekst . Pozdrav svima i nemojte brinuti shto nisam chesto na Forumu (goli zivot) odgovaram sa zakashnjenjem jer Nikad sretan zakasnijo nie. [/img]
Comment
-
-
Polako, polako, nista nisam ukapirao, imas liti slike kako to izgleda:
uredjaj, boca instalacija? Ajd' izgore od znatizelje - ubi me ovaj benzin ima 98 oktana malo sutra! Ako sipam onaj od 95 nesto mi brzo ispari! Potrosnja skoro 8l (ali se i panji) ali opet... S' druge strane malo malo pa stanem ne radi mi pokazivac goriva pa vrlo cesto ostanem bez istog.
Svetski skup 2CV world meeting se odrzava u Edinburgu (Skotska) u zamku Kelso od 26og do 31og jula
Ne znam za Madjarsku, mozda je nesto slicno. Ako neko zna neka posalje linkŠto više za što manje
Comment
-
-
evo posalji meni na urospiperski@gmail.com
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
-
Comment
-
-
Evo Krki nam je poslao slike ugradjenog plinskog uredjaja
Uz slike ide i propratni tekst:
Krki:
Vidi se cilindar prohromski , za zivota.Chujem da Banetov(iz batajnice) fabrichki uredjaj ********.Reko mi Davor kad su ishli za Italiju da mu se smrzavao.U njemu je ziva koja dalje prenosi toplotu na gas.Chini mi se suvishe komplikovano i skupo (90 eu).Obrati paznju na usmereni topli vazduh,i foliju od pashtete... lepo ,a? 2 el. ventila i to je to.Ona druga bakarna cevchica shto zbunjuje je pritisak ulja u motoru za kabinu.Prepeglao sam skoro po Zlatiboru sa porodicom 1200 km , prezadovoljan sam.Karburator od keca se najbolje pokazao. Opruga je tu da bi olakshala visenje .Cev ima 5 kg. Jebi ga 5 mm. debeo zid . (za zivota a?) pozdrav i...
Nikad sretan zakasnijo nie.Što više za što manje
Comment
-
Comment