pa u principu je jako lako naci adresu na kojoj je auto, i na koga je registrovan... burazer mi radi u informatici MUP-a i ima pristup svemu tome...
al cale je prijavljen na drugoj adresi, tako da me to ne brine...
Ja moram da pitam,jace je od mene...Zasto sakrivate tablice? Ne kapiram? Neko ce da vas nadje?
Znaš kako, u prinicipu ne skriva se od tebe, meni ili večine ljudi ovde... mi ćemo se ionako naći na nekom skupu i videti tablice jedni drugima.
Međutim, ako okačiš sliku sa tablicama ovde, ona je bukvalno dostupna 24/7 i kurti i murti, i nikad ne znaš ko će i kako moći tu informaciju da zloupotrebi na ovaj ili onaj način... zato malo preventive da se ne bi možda posle kajao...
P.S. Zašto imaš alarm ili zeder ako već zaključavaš auto? Pa da se dodatno osiguraš... većina lopova po pravilu uvek bira lakši plen... osim skroz profija, za koje je svejedno kakvu zaštitu imaš ako su se baš okomili na tebe. A takvi na sreću ne kradu pežoe...
...slike unutrašnjosti, ko kakvu muziku ima i sl, ostavite za skupove.
Ne morate baš ''k'o na tacni'' predstaviti sve i nekim ljudima koji možda kao ''Gosti'' čitaju Forum...pa, im se onda baš dopadne neko pojačalo i sl...
Pozdrav svim ljubiteljima Peugeota
Prvi boravak na forumu, pa red bi bio da predstavim svoju masinu
Peugeot 406, 1,8 16 v, 2003 godiste
presao:220000 km
Oprema:
Servo, sva 4 podizaca prozora, ESP,ABS, grejaci sedista, fabricka muzika, el.retrovizori, senzori za kisu i mrak, 2x airbag, digitalni klima uredjaj, podesavanje volana po visini, maglenke. Mislim da nisam nista zaboravio.
Ja ga licno vozim vec pola godine, pre mene ga je vozio moj otac
Sta reci, autom sam zadovoljan, jos ne vidjena udobnost, startan, sto se mene tice samo jedan minus malo je veci potrosac, al sta je tu je ipak se vozim ko covek
Za sada, imam samo 2 slike, u narednih nekoliko dana ocekujte potpuno foto predstavljanje.
Pozdrav svima!
Vec neko vreme pratim ovaj forum, pa resih i da se prijavim.
Naravno, sada je red da predstavim i moju masinu (na zalost bez slika):
Peugeot 307, 2.0 HDI 90KS, 2002 godiste
Presao: 50400 km
Oprema je neka varijanta XS paketa: metalic siva boja, automatski klima uredjaj, 6x airbag, elektricni prozori, 16" alu felne, paket za sitnice (fioke ispod sedista + mreza u prtljazniku)...
evo predloga da se skupimo polovinom juna na moto kros stazi jeljen kod cacka tada je sampionat u moto krosu a kod mene na pivo i pljeskavice inace ja imam 405cu 1,9 sri i vrh auto makar za mene
Comment