BMW 525i '91

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • alfa&omega
    CBC Član
    • 21.06.2008
    • 92

BMW 525i '91

Ovo je caletova krstarica, 525i, '91 godiste, ima sve osim koznih sedista, totalno fabricko stanje.Verovatno jedan od ocuvanijih primeraka ovog modela. Koliko sam ga molio da mi ustupi bavarca na doterivanje, ali
    Matori je drugi vlasnik,uvezen iz Nemacke 2000. Motor je verovatno jedan od najboljih koji je BMW ikada izbacio, i sad postize 200 km/h bez problema.
    Prva boja, ali i dalje sija posle 17 godina uz jedno poliranje koliko je kod nas.
    Nazalost, bice prodat uskoro, a razlog je visina registracije koja je pocela da remeti budzet kuce. Moj Punto sada odradjuje posao...

• spike
    CBC Član
    • 31.10.2007
    • 24
    • beograd

lep primerak, vidi se da je ocuvan....

daj samo neke slike enterijera...

Comment

• loodilo
      CBC Senator
      • 04.08.2008
      • 236
      • Beograd, Mirijevo

Odličan auto, a boga mi i super je očuvan, kao što si i sam rekao, a boga mi tako i izgleda na slikama.Taj auto je mrga, ide ko lud a ne oseća put! I još benzinac, pa de ćeš bolje! Svaka čast tvom ćaletu na očuvanju auta, šteta što ide na doboš!

Comment

• Vebe Bavaria
        CBC Senator
        • 30.08.2008
        • 237
        • Bg

Jako lepa petarda!! ..samo neka krem koza bi mu upotpunila ceo fazon

Nije cale lud zna sta valja
        Kbo

Comment

• alfa&omega
          CBC Član
          • 21.06.2008
          • 92

Bice uskoro slike enterijera, bez boja, ali nije koza

Comment

• Srdjan
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 2416
            • Bajina Basta/Beograd

Lepa petarda. To mora dosta preko 200km/h da tera! Jel 12v ili 24v u pitanju? Kako ste zadovoljni sa bmw-om buduci da je evo skoro 9godina kod vas? Kakva je potrosnja?
            Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• alfa&omega
              CBC Član
              • 21.06.2008
              • 92

U pitanju je 24V, a potrosnja zavisi od tezine noge na gasu. Uglavnom, potrosnja u gradu ne prelazi 14 litara, a na otvorenom moze da se spusti i na 8. Sve u svemu, fantastican auto. Najveci problem sa njim smo imali kada smo ga liku odvezli na pranje, a on izgubio kljuceve Posle smo ih nasli...

Comment

Working...
              X