Evo ovako vozim Suzuki Maruti 800 kubika za sada sam uradio puno stvari da nije stock a planiram da uradim josh puno stvari na njemu posle nove godine. Evo malo slika i uz slike kratak opis
Pa da krenemo
Nekad je bio ovakav

A onda prve avanture pochinju

Tu su u medjuvremenu ofarbani i doboshi i diskovi u crveno ali nazalost nemam tih slika
Pa je ushla i prva pochetnichka muzikica

Pa je u medjuvremenu zatamnjen ceo

Pa prvi problemi od prevelikog forsiranja malishana (pucanje nosacha balans shtangle)

Nedugo zatim usledio je i prvi ozbiljni woofer

Pa su stigle i felne

Uz pomoc drugara Manje uradjeni su i beli cajgeri sa plavim osvetljenjem

Onda smo jedne vecheri tako sedeli kod drugara u garazi i hocemo necemo hocemo necemo i na kraju pade i badlook

Ovo je bila prvobitna varijanta onda sam se odluchio da sve bude crno pa kad vec radimo i crnu haubu ajde josh neshto

Pao je i prvi volan

Pa i vizir

I maska bez znaka i spushtanje tablice na branik i evo rezultata ukupnog

A onda su stigla sedishta iz Honde CRX

Kupio sam i malo bolji volan jbg shta cu mnogo mi se svideo

I to je to za sada imamo par mehanichkih kvarova ali posle novaka dacemo se da popravimo sve to.
Postoji mogucnost da uzmem Swifta GTi-ja ali josh uvek nije nishta sigurno, bila je neka Toyota u kombinaciji ali je ispala nazalost, videcemo... Jedno je sigurno ili ce se uzeti GTi ili ce posle nove u Maruti doci 1.0 5brzina iz swifta da se poradi na kochionom sistemu da se sredi enterijer koji je vec sav izvadjen napolje i da se po planu i programu spoljashnost uradi ovako

Svaki komentar je dobro doshao, pozdrav!!
Pa da krenemo

Nekad je bio ovakav

A onda prve avanture pochinju

Tu su u medjuvremenu ofarbani i doboshi i diskovi u crveno ali nazalost nemam tih slika

Pa je ushla i prva pochetnichka muzikica

Pa je u medjuvremenu zatamnjen ceo

Pa prvi problemi od prevelikog forsiranja malishana (pucanje nosacha balans shtangle)

Nedugo zatim usledio je i prvi ozbiljni woofer

Pa su stigle i felne

Uz pomoc drugara Manje uradjeni su i beli cajgeri sa plavim osvetljenjem

Onda smo jedne vecheri tako sedeli kod drugara u garazi i hocemo necemo hocemo necemo i na kraju pade i badlook

Ovo je bila prvobitna varijanta onda sam se odluchio da sve bude crno pa kad vec radimo i crnu haubu ajde josh neshto

Pao je i prvi volan

Pa i vizir

I maska bez znaka i spushtanje tablice na branik i evo rezultata ukupnog

A onda su stigla sedishta iz Honde CRX

Kupio sam i malo bolji volan jbg shta cu mnogo mi se svideo

I to je to za sada imamo par mehanichkih kvarova ali posle novaka dacemo se da popravimo sve to.
Postoji mogucnost da uzmem Swifta GTi-ja ali josh uvek nije nishta sigurno, bila je neka Toyota u kombinaciji ali je ispala nazalost, videcemo... Jedno je sigurno ili ce se uzeti GTi ili ce posle nove u Maruti doci 1.0 5brzina iz swifta da se poradi na kochionom sistemu da se sredi enterijer koji je vec sav izvadjen napolje i da se po planu i programu spoljashnost uradi ovako

Svaki komentar je dobro doshao, pozdrav!!

Comment