Silvia s12

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • meda/s12
    CBC Član
    • 09.12.2008
    • 20
    • zemun

Silvia s12

Pa sta da vam kazem ,,,auto sam pronasao u Paracinu.tada sam vozio zx 16v koza klima ma kao fency auto ali me nekako nije ispunjavao.Prodam zx -i u Paracin ....
    Tako je pocela avantura, zvana Silvia : 89 je god 1.8et motor 8v hmm malo t2 turbo ,sve na autu je bilo lose farba kocnice lamela, amortizeri .,neregistovan,lamda sonda ....
    Onda na servis sve sam promenio :kaiseve ,svecice ,l.sondu ulja sva moguca lamelu..........Polirao ga ofarbao felne i evo .sada je na redu tunning.pa polako mnogo para i vremena treba a ja imam malo od oboje pozz svima i malo slicica ...

• meda/s12
    CBC Član
    • 09.12.2008
    • 20
    • zemun

Re: Silvia s12

Pozdravio bih predhodnog vlasnika iz Paracina ,,,,,,cool lik a i dao mi je dobru cenu .pozzz

Comment

• QV lale
      CBC Senator XXL
      • 09.11.2005
      • 734
      • Zrenjanin (klek)

Svaka cast!! koliko novaca te izasla na kraju silvia? I daj slike enterijera,motora...Pozz
      Originally posted by Sheta_Junior
      ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• meda/s12
        CBC Član
        • 09.12.2008
        • 20
        • zemun

Auto je placen 1300e ...Odma sam ulozio jos 550 za veliki veliki servis h registracia ,,,,i sada montaza itrcoolera aspuff ha streight thru ,samo zadnji lonac.Moram da se pohvalim kada sam ga ispolirao (sam ) neki ljudi su mislili da sam ga farbao i nisu mogli da veruju da je samo poliran .
        Sve ukupno oko 2200-2400..ugrubo ,,,Nego Lale kada ubacujes motor da driftamo malo ???

Comment

• QV lale
          CBC Senator XXL
          • 09.11.2005
          • 734
          • Zrenjanin (klek)

Pa dobro..nije strasno...Svaka cast na moodima kada si uzeo da se petljas sa retkim japancima!!
          Cime da driftujemo??
          Originally posted by Sheta_Junior
          ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• Marko Denser
            CBC Veteran
            • 24.05.2008
            • 141
            • Beograd-Surcin

ej drug javni se na p.p da se okupljamo polako u aprilu.pozzz
            I'd rather be driving my SUPRA

Comment

• vandrftr
              CBC Član
              • 19.03.2009
              • 45
              • Provo, Sabac, Novi Sad

Pozdrav, i dobrodosao!! Lep autic, ja sam imao neke ponude za zamenu za taj auto, mozda je bas taj bio, isto je 1300 eur, plavi enterijer...Svidja mi se jer potseca na ae86 !! Srecno sa sredjivanjem, i puno k predjenih km!!

Comment

Working...
              X