W201 190E by JENNY

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jenny
    CBC Član
    • 22.12.2008
    • 15
    • Gospić

W201 190E by JENNY

evo prvo da predstavim sebe...
    znači u profilu piše sve ali evo 20 god. bavim se autolimarijom kad god za to imam vremena, trenutno slažem jednu w201-cu koju sam prije jedno dva mjeseca razbila, nije bilo toliko strašno, znači auto je sav gotov osim prednjeg desnog blatobrana koji je još u teškom defektu. Baš sam ga sinoć počela malo čačkati pa da vidim da li se tu šta napraviti. osim auta volim prirodu i bavim se alpinizmom i planinarenjem.

a sada malo o autu...
    radi se o Mercedes Benz 190 E iz '83 god. kod mene je auto došao pukom slučajnošću i od tada sam se zaljubila u njega
    Pošto sam auto razbila htjela ja to ili ne auto je prošao generalan pregled i na njemu je zamijenjeno sve što sam uspjela naći, da ne govorim da sam iz principa stavila svo novo remenje i nove tekućine.
    -Znači to je dvolitreni benzinac sa injektorom od točno 122 KS ( tako piše u prometnoj)
    -stavljen mu k&n filter zraka
    -ferodo disk pločice naprijed i nazad
    -H&R opruge
    -Alu 17" i
    -nedavno nove Yokohama "cipelice"
    -bad look obrve na farovima
    -nove Hella farove i prozirne žmigavce
    -zatamnjena sva stakla osim "šofer šajbe"
    -(u planu dalj. zaklj. i el. pod. prozora)
    na exterijeru se još radi u smislu što ga treba malkice pokrpati i prelakirati, a to čeka toplije vrijeme jer tu kod mene je 15 cm snijega....

što se tiče interijera tu ima dosta posla a krenula sam ovako
    -stari Raidov volan ću zamijeniti (ak uspijem naći univerzalnu glavu)sa Momo volanom koji je za nijansu manji
    -pokrpati vozačev sic koji je malo izjahan
    -naručena nova Momo ručica mjenjača koja će zamijeniti neku grdnu Momo ručicu koja je sad unutra
    -neke finesice mi padaju na pamet već ali otom potom (čitaj: kad budem imala para)

evo par slikica auta i par dijelova.

[url=http://g.imageshack.us/thpix.php][/URL

(..neki link sam malo zaj***la ali dobro..)

eto toliko..
    ...courage is not absence of fear it's a state of mind that allowes an individual to face any situation faced upon with a cold head...
  • Dottore
    CBC Član
    • 13.12.2008
    • 32
    • Banja Luka

Re: W201 190E by JENNY

Vidim fine se stvarčice stavljaju na auto (H&R, K&N, Momo)

polako i sigurno i da kad poraste bude EVO

Auto Klub Crankshaft
    www.akcrankshaft.com

Comment

• jenny
      CBC Član
      • 22.12.2008
      • 15
      • Gospić

e stari moj evo je san mnogih tako i moj, samo od ona 502 primjerka sumnjam da će i jedan ikad biti moj.....
      kad bi sve bilo kako ja zamišljam ovako bi moj trebao izgledati.

uostalom samo moram pronači sliku kako je auto prije izgledao pa ću je staviti, a kažem ti čisto je solidno izgledao...
      ...courage is not absence of fear it's a state of mind that allowes an individual to face any situation faced upon with a cold head...

Comment

• mance
        CBC Veteran
        • 24.07.2006
        • 185
        • Beograd

Svaka cast na entuzijazmu! Devojcica a voli da cacka oko limarije, zanimljivo. Imao je moj cale istu samo tamno plavu. Dva puta je lupana bila, jednom u tranvaj, a jednom u srnu sa kako moj stric tvrdi preko 120km\h! Ceo auto je bio krvav, on je samo spoio cevkom gornje i donje crevo od hladnjaka posto je pukao i nastavio da vozi do prvog otpada! Nego kakve si felne uzela? Kao ove sa slike?

Comment

• PnP
          CBC Član
          • 24.12.2008
          • 34
          • Beograd

Originally posted by jenny
          e stari moj evo je san mnogih tako i moj, samo od ona 502 primjerka sumnjam da će i jedan ikad biti moj.....
          kad bi sve bilo kako ja zamišljam ovako bi moj trebao izgledati.

uostalom samo moram pronači sliku kako je auto prije izgledao pa ću je staviti, a kažem ti čisto je solidno izgledao...

Ali obavezno stavi veci spojler.
          Lepse je.

Comment

• jenny
            CBC Član
            • 22.12.2008
            • 15
            • Gospić

misliš veći spojler na gepek da izgleda kao EVO jel? lijepo mi je to, ali samo kad bi imala i ostatak body kit-a ali pošto je to praktički nemoguće za naći osim ako se ne replicira....

ma vidjeti ćeš i s ovim manjim izgleda ljepše.

Comment

• PnP
              CBC Član
              • 24.12.2008
              • 34
              • Beograd

Mislim da bi se i slagalo i sa onim bodykit-om na koji ti ciljas.
              Sad bas gledam. Izgledao bi mocno!

Comment

• Dottore
                CBC Član
                • 13.12.2008
                • 32
                • Banja Luka

Originally posted by jenny
                misliš veći spojler na gepek da izgleda kao EVO jel? lijepo mi je to, ali samo kad bi imala i ostatak body kit-a ali pošto je to praktički nemoguće za naći osim ako se ne replicira....

ma vidjeti ćeš i s ovim manjim izgleda ljepše.
                Ima u RIEGER - u
                Auto Klub Crankshaft
                www.akcrankshaft.com

Comment

• jenny
                  CBC Član
                  • 22.12.2008
                  • 15
                  • Gospić

znaš li koliko dođe?
                  (pitam čisto informativno!)

Comment

• tamburski
                    CBC Senator
                    • 27.09.2007
                    • 210
                    • PANCEVO

Jedan set dva mercedesa
                    a koji je to auto bolji od moskvica

Comment

• jenny
                      CBC Član
                      • 22.12.2008
                      • 15
                      • Gospić

hehe i mislila sam da je tako, zato ću sad za sad napraviti što mogu s onim što imam...

mali UPDATE!

Prefarbala sam obrve, pobrusila zadnji desni kraj, malo sam zagledala i vidjela da mi je na par mjesta počeo pucati lak što je jaaaako loše pa sam slijedila trag i ogulila dokle god je išlo, sve pobrusila i špric kitom sredila, pa se to osušilo, a farba će čekati dok temperature budu barem +10 jer je to minimalna temp. za farbanje.
                      Sad planiram plastike koje sam prije obrusila odnijeti u ljetnu kuhinju i tam ih špric kitom pošpricati i poslije pofarbati jer to su male površine i brzo se osuše..

evo jedne sličice.. (ovo radim zato što ne mogu ništa pametnije trenutno za radit zbog vremenskih uvjeta pa eto...)

evo bad look obrvi.. prvo špric, onda farba....

evo još nekoliko stvarčica koje sam napravila.... opet sama, postati ću isfrustrirana od toga što mi nitko neće pomoć kad radim oko auta.... :cry: :cry:
                      Malo sam skrpala branik osim lajsne koja je težak slučaj, malo ofarbala rep i tak....
                      pa evo kako to izgleda ( možda ofarbam branik, možda ne, sve ovisi koliko ću brzo nabaviti drugu..)

evo "repića"...

sljedeće na dnevnom redu su plastični nastavci pragova koji su: .. jedan savijen, jedan puknut pa onda moram to popraviti.....

Comment

• jenny
                        CBC Član
                        • 22.12.2008
                        • 15
                        • Gospić

evo pošto me nije bilo neko vrijeme, malo se radilo na autu i sve se privelo kraju tako da sad treba namontirati ove sastavne dijelove (što se tičeizgleda), pa sam se još počela malo i zaj***ti... hehe a mora se i to malo...
                        što se tiče stanja u kojem je auto, pa velim samo mu treba blatobran sredit i stavit gore, grill koji je stigao novi i spojler...

evo malo sam prešpricala grill, baš mi dobro izgleda sad.... još da je avangarde...

samo mislim da neću ovaj stavljati na auto.... možda ga prodam...
                        evo napokon došao mi je avangarde grill (više kroma) i amg spojler...

slike malo poslije dok sve legne.

Comment

• jenny
                          CBC Član
                          • 22.12.2008
                          • 15
                          • Gospić

evo stiglo je sve pa evo malo slikica.
                          malo sam eksperimentirala sa štopovima koje sam prefarbala srnim transparent spray-em pa onda lakom. lakom sam prešla i ove sitne plastične dijelove... evo slikica..
                          novi grill

evo kako je stari grill izgledao!

spojler.. treba ga čistiti, špricom preći i farbati.

štop...nanovo..

sitna plastika... :smile:

znači plastika koja dođe između prednjih farova i maske, obrve i plastika koja se montira sispod stražnje maske

Comment

Working...
                          X