evo prvo da predstavim sebe...
znači u profilu piše sve ali evo 20 god. bavim se autolimarijom kad god za to imam vremena, trenutno slažem jednu w201-cu koju sam prije jedno dva mjeseca razbila, nije bilo toliko strašno, znači auto je sav gotov osim prednjeg desnog blatobrana koji je još u teškom defektu. Baš sam ga sinoć počela malo čačkati pa da vidim da li se tu šta napraviti.
osim auta volim prirodu i bavim se alpinizmom i planinarenjem.
a sada malo o autu...
radi se o Mercedes Benz 190 E iz '83 god. kod mene je auto došao pukom slučajnošću i od tada sam se zaljubila u njega
Pošto sam auto razbila htjela ja to ili ne auto je prošao generalan pregled i na njemu je zamijenjeno sve što sam uspjela naći, da ne govorim da sam iz principa stavila svo novo remenje i nove tekućine.
-Znači to je dvolitreni benzinac sa injektorom od točno 122 KS (
tako piše u prometnoj)
-stavljen mu k&n filter zraka
-ferodo disk pločice naprijed i nazad
-H&R opruge
-Alu 17" i
-nedavno nove Yokohama "cipelice"
-bad look obrve na farovima
-nove Hella farove i prozirne žmigavce
-zatamnjena sva stakla osim "šofer šajbe"
-(u planu dalj. zaklj. i el. pod. prozora)
na exterijeru se još radi u smislu što ga treba malkice pokrpati i prelakirati, a to čeka toplije vrijeme jer tu kod mene je 15 cm snijega....
što se tiče interijera tu ima dosta posla a krenula sam ovako
-stari Raidov volan ću zamijeniti (ak uspijem naći univerzalnu glavu)sa Momo volanom koji je za nijansu manji
-pokrpati vozačev sic koji je malo izjahan
-naručena nova Momo ručica mjenjača koja će zamijeniti neku grdnu Momo ručicu koja je sad unutra
-neke finesice mi padaju na pamet već ali otom potom (čitaj: kad budem imala para)
evo par slikica auta i par dijelova.

[url=http://g.imageshack.us/thpix.php]
[/URL

(..neki link sam malo zaj***la ali dobro..)

eto toliko..
znači u profilu piše sve ali evo 20 god. bavim se autolimarijom kad god za to imam vremena, trenutno slažem jednu w201-cu koju sam prije jedno dva mjeseca razbila, nije bilo toliko strašno, znači auto je sav gotov osim prednjeg desnog blatobrana koji je još u teškom defektu. Baš sam ga sinoć počela malo čačkati pa da vidim da li se tu šta napraviti.

a sada malo o autu...
radi se o Mercedes Benz 190 E iz '83 god. kod mene je auto došao pukom slučajnošću i od tada sam se zaljubila u njega
Pošto sam auto razbila htjela ja to ili ne auto je prošao generalan pregled i na njemu je zamijenjeno sve što sam uspjela naći, da ne govorim da sam iz principa stavila svo novo remenje i nove tekućine.
-Znači to je dvolitreni benzinac sa injektorom od točno 122 KS (

-stavljen mu k&n filter zraka
-ferodo disk pločice naprijed i nazad
-H&R opruge
-Alu 17" i
-nedavno nove Yokohama "cipelice"

-bad look obrve na farovima
-nove Hella farove i prozirne žmigavce
-zatamnjena sva stakla osim "šofer šajbe"
-(u planu dalj. zaklj. i el. pod. prozora)
na exterijeru se još radi u smislu što ga treba malkice pokrpati i prelakirati, a to čeka toplije vrijeme jer tu kod mene je 15 cm snijega....

što se tiče interijera tu ima dosta posla a krenula sam ovako
-stari Raidov volan ću zamijeniti (ak uspijem naći univerzalnu glavu)sa Momo volanom koji je za nijansu manji
-pokrpati vozačev sic koji je malo izjahan
-naručena nova Momo ručica mjenjača koja će zamijeniti neku grdnu Momo ručicu koja je sad unutra
-neke finesice mi padaju na pamet već ali otom potom (čitaj: kad budem imala para)
evo par slikica auta i par dijelova.

(..neki link sam malo zaj***la ali dobro..)

eto toliko..

Comment