Da se predstavim Opel Calibra c20xe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Da se perdstavim Opel Calibra c20xe
Sjajno, Vlado, sjajno!
Sto se tice plina, za taj motor je najsrecnije resenje sekvent. Nas tri drugara smo u Calibre stavili isti sekvent, kod istog majstora i sva trojica dolazimo samo na redovnu zamenu filtera!ponika marke ROG :-)
-
-
sta da ti pricam, auto je odrzavan u ac manik cacak, vozio ju je sef serfisa u toj auto kuci, auto je besprekoran, gledao sam deset komada pre kupovine ove, i mogu ti reci da je u vrh sanju, motor ne duva, lepo radi, jbg, sacuvalo je redovno odrzavanje
Comment
-
-
felnice mu leze ko bebi nosha...EXTRA !!!!
Comment
-
-
Originally posted by vlada08sta da ti pricam, auto je odrzavan u ac manik cacak, vozio ju je sef serfisa u toj auto kuci, auto je besprekoran, gledao sam deset komada pre kupovine ove, i mogu ti reci da je u vrh sanju, motor ne duva, lepo radi, jbg, sacuvalo je redovno odrzavanjeNa plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comment
-
-
hvala dzoni, treba ovih dana da se urade stakla, moja muzika iz astre treba da se spakuje, xenoni mi stoje u kutiji, ali ovog mog elektricara ne moze ni milicija da navata, ima tu radova jos, tek sam poceo
@dario
da znas da si u pravu
Comment
-
-
Lep auto, e sad dal bi ga menjao za onu Astru...
Vadi taj sporet napolje i uzivaj u auto.
Neka je sa srecom
Comment
-
Comment