Da se predstavim Opel Calibra c20xe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Da se predstavim Opel Calibra c20xe
autic je extra!!!!!!!!stvarno mi se svida.
a zanima me kakve karakteristike ima ova 8v i kolika joj je potrosnja te ako nije tajna cijena jer autic je prava bombona.
rijetkost je naci auto u takvom stanju.ovdje u mom kraju mozda da ima jedna ili dvije ali to lici na sve samo ne na auto....Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comment
-
-
@ciklon
menjao danas filter, sigurno zaboravio da zakopcam
@dario
pa sta da ti kazem, auto trosi u proseku oko 11l plina normalnom voznjom, benzin oko 9l
motor joj je dosta ostiji od 16v u niskim obrtajima, to mi se svidja, za gradsku voznju je kao stvorena, ali ide do 210 i kraj na plin, na benzin je nisam testirao koliko moze da se pruzi
Comment
-
-
nije mi jasno a sta ce ti dva ista automobila?
Comment
-
-
Originally posted by vlada08
@dario
pa sta da ti kazem, auto trosi u proseku oko 11l plina normalnom voznjom, benzin oko 9l
motor joj je dosta ostiji od 16v u niskim obrtajima, to mi se svidja, za gradsku voznju je kao stvorena, ali ide do 210 i kraj na plin, na benzin je nisam testirao koliko moze da se pruzi
od prilike koliko im se krecu cjene?Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comment
-
-
ajkula upravo prodaje jedan ako se ne varam
Comment
-
-
Comment
-
-
doci cu na skup, kad malo otopli, trenutno su radovi u toku, kad je mlao "napravim" doci cu, sa crvenom naravno, jer mi 16v onako bliza srcu, ovu crnu sam uzeo jer mi je ispala mnogo povoljno
Comment
-
Comment