Corolla TS
Collapse
X
-
da dopunim malo
Auto spreman za sezonu, a buduci da je napunio 10 godina za 1. april morao sam malo da ga castim
Zamenjeno ulje Mobil1 0w40 import from France i filter ulja origigi made in Japan
Ubacen sandwich plate sa meracima pritiska i temperature ulja plus satici
Zamenjena univerzalna NTK Sonda (djubre kao i sve drugo od te firme) stavljena origigi replacment part DENSO
Stavljene Ferrodo DS2500 plocice jos nisu imale test opterecenja ali za sada su mao bolje od ATEa (usput obradjeni diskovi i razradjena kociona klesta i rucna nastelovana)
zamenjena druga brzina, ogrlica prve i druge brzine, sinhroni 1. 2. 3. i 4. brzine sipan METABOND GT i LM GL4 ulje za menjac
nastelovani ventili na fabricku meru by Buca Djekic
zamenjen zadnji nosac motora
zamenjeni srafovi izmedju izduvne grane i auspuha
napokon zamenjena zadnja metlica brisaca (MAG Toyota) u okviru prolecne akcije
* * *
Comment
-
-
Originally posted by Cp6uH View PostZamenjena univerzalna NTK Sonda (djubre kao i sve drugo od te firme) stavljena origigi replacment part DENSO
* * *
Dosao si do zakljucka na osnovu iskustva, crkavaju cesto? Ja sam uzeo istu, pa se pitam koliko ce trajati.
Mozes li mi poslati kontakt za sredjivanje menjaca na pm, ako si zadovoljan rezultatom?
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
-
Ih, znaci da se toyotini menjaci ipak dovoljno cesto kvare pa nemaju potrebu da svastare
Hvala na informaciji u svakom slucaju, jer nisam bas zadovoljan radom nakon zamene sonde. Mislio sam da su sad dizne, a izgleda da moze biti i nova sonda.www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
-
Pa nisu ni sada mnogo jeftinije sa tim motorom.... Znam jednog što je kupio onu "sporcku" pa sad plače
Comment
-
-
Znam, mislio sam na Celicu, sad je u dvorištu po već ko zna koji put
Ide lepo taj motor samo malo je majstora, to je problem...
Comment
-
-
I jel ste naštelovali gas?
Na sajmu sam baš pitao onog što radi za BRISK koje sveće ima za mene i po katalogu je našao neke ne iridijumske, ubio se objašnjavajući kako je bolje staviti običnu svećicu jer radi na manjem naponu pa čuva bobine.
Comment
-
Comment