AE 86 i Moj brat
Collapse
X
-
Re: AE 86 i Moj brat
Pa javi burazeru da dodje na ovaj forum, i ovako sedi na netu po ceo dan, kao i zena Natasa, pa da predstavi svoj auto kako valja i dolikuje. Posto plava nije bas mrtva,samo trenutno onesposobljena i ceka operaciju, moze da predstavi belu,ima sta da se kaze o njoj i setup-u tog jako retkog auta kod nas.
-
-
Radi li se nesto oko motora na njoj ili...?
Comment
-
-
Pa i treba da ostane njen standardni motor, bas taj 1.6, samo da se malo doradi i poradi na njemu. I pre nego sto pocnes da pises kako nista nije radjeno malo se informisi kod burazera pa ces da vidis kako jeste, nije sve standardno,i ne ide da ja znam vise od tebe, a on ti burazer
I bela i plava su coupe verzije,kao i Kalibrova, dok Snejkova,Uzelceva i moja su hachback.
Comment
-
-
Originally posted by cvrlePa i treba da ostane njen standardni motor, bas taj 1.6, samo da se malo doradi i poradi na njemu. I pre nego sto pocnes da pises kako nista nije radjeno malo se informisi kod burazera pa ces da vidis kako jeste, nije sve standardno,i ne ide da ja znam vise od tebe, a on ti burazer
I bela i plava su coupe verzije,kao i Kalibrova, dok Snejkova,Uzelceva i moja su hachback.poslednji put kad smo se čuli nije bilo ništa uradjeno, bila je fabrička
. Ja znam za tri AE86 njegove bele i plava i fandjova crvena sa onuim tribalom na haubi ove dve nisam video. Ja sam mislio da je njegova hachback a ne cupe
Pravilnik foruma
Comment
-
-
OK ako si nesin burazer daj neke nove fotografije a ne one koje su svima dostupne na netu,ne znam kad si ga zadnji put video,ali koliko JA znam bela nije registrovana vec duze vreme,a plave ne da nije u voznom stanju nego "ona nije u stanju",a moguce je to da se bela sprema za drift u KG,a posto se ti nisi video dugo sa burazerom sad je vreme pa da nas iznenadis sa nekim novim slikma... Da vidimo novi stajling za drift i ostalo...
Ziveli
Comment
-
Comment