Uzeo sam ga u decembru, do sada sam presao 3000km i do sada sam dosuo otprilike 100gr, e sad zaista ne znam koliko je realno da ce potrositi do prvog servisa
--------------DIESEL POWER-------------
---Because real cars don`t have spark plugs---
trosi ovo cudo i do litar na 1000km, znam.. imam je vec 1 god. predjoh vise od 50 000km.. nego razmisljah o chip tunning-u.. koliko moze da se izvuce iz ovih 2200cm/3???
Pa evo ovako stigao mi je power box i po podacima proizvodjaca honda sada ima 175 ks i 407 NM ali cu rado cim malo bude bilo lepse vreme proveriti na dinu pa cu tacno znati koliko ima na tocku.
Mogu vam reci prezadovoljan sam
trosi ovo cudo i do litar na 1000km, znam.. imam je vec 1 god. predjoh vise od 50 000km.. nego razmisljah o chip tunning-u.. koliko moze da se izvuce iz ovih 2200cm/3???
Molim te objasni mi, pa jer moguce da od servisa do servisa potrosi 1l ulja ,ako je interval servisa na 10000km ???
Pre ovoga sam vozio vw golf 4 1.9 tdi i servisairo sam ga na 12000km i trosio je plafon 300-400gr . . .
Auto ti je prva liga maksimalni respect i za opremu i za motor! Ali jel moguce da ti je powerbox dao 35 ks i toliko Nm ?????? Meni je to malo puno!!!!!!!
Hvala za komentar, vidi tako kaze proizvodjac power box-a e sada cekam da se ovo odvratno vreme malo popravi pa na dino run pa ce se tacno znati koliko ima ks-a na tocku . . .
P.S.-Evo ti link ovih od kojih sam je kupio power box , ja sam uzeo slabiji u ponudi imaju i jaci . . .
Comment