Zdravo svima... ja sam iz Skoplja,kod nas ima oko 5/6 komada (koliko ja znam) od koje samo 3 se u dobrom stanju
imam istu crvenu kao "kalibar" imam je 7 godina, nema da je falim jar znate o cemu se radi...
imam jash jednu u delovima... (nije cela)
ako nekome treba neshto,izvolite pishite...nema nikakav problem...mene mi trebaju felne one shirole sa 4 kraka ako neko moze da mi kaze gde da nadzem,amortizere neke polovne,jar nove su preskupe
Pozdrav svima i nadam se da cemo jadean dan videti svi na nekoj drift trku
Pa ako je onaj sa slike (Megan Racing), onda je makar kopija nečeg normalnog..
Pa Megan Racing i nije bash tra-la-la brand. Jako su kvalitetni i isto toliko skupi. Ako je pravi Megan vredi bar 200 keka polovan. Pro-google-aj malo.
1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT
Megan je tipican tajvanc, a to znaci da moze da se nadje vrlo slican proizvod sa drugom etiketom, verovatno izasao iz iste fabrike.
Tako rade svi Tajvanci, par fabrika i 100 brendova.
Sto se kvaltieta tice, kvalitet izrade je cesto pristojan, ali siguran sam da R&D odeljenje nije ni blizu jedno Cusco-u, GReedy i ekipi.
Tesko je reci da ga uopste razvijaju, masa proizvoda je takva da radi ali losije od originalnog, a daleko od kvalitetnog aftermarketa.
Takvi su im coiloveri recimo, D2, BC, nesto5, sve ista firma pravi, a par ekipa prodaje.
Comment