ASTRA G 1.4 twinport sedan 2005.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kunivan
    CBC Član
    • 13.01.2009
    • 23
    • Beograd

ASTRA G 1.4 twinport sedan 2005.

Kao sto stoji u naslovu. Od opreme ima elektricni paket (retrovizori i podizaci) i manuelnu klimu. 37000 km do sad, i uzivao sam u svakom od njih. Vec vidim da ce, ako bude para, i sledeci biti OPEL!
    Opel Astra G 1.4 twinport sedan 2005.
  • driverGSI
    CBC Senator
    • 31.07.2007
    • 252
    • NISHCITY

Re: ASTRA G 1.4 twinport sedan 2005.

ne budi skrt
    daj jos podataka i slika

dobro nam dosao

Comment

• kunivan
      CBC Član
      • 13.01.2009
      • 23
      • Beograd

Hvala na dobrodoslici! Da, zaboravio sam da se predstavim...Ivan iz Beograda, 31 godinu.

Inace, auto je standardan, nema nesto posebno da se slika, ali ako budem raspolozen, i bude neki lepsi dan, mozda i bude jos koja slicica.
      Kupljen je nov u Catalov-u u Novom Sadu. Poklon od (sada vec pokojnog )dede. Vozim, uzivam u udobnosti, stvarno skromnoj potrosnji (stvarno je ~6l, kao sto pise u uputstvu) i solidnim performansama . Ko god pita, dobije moju preporuku za ovaj auto

Toliko za sada...Nisam siguran koliko sam strucan da pomognem (znanje mehanike mi je ostalo na nivou juga i keca, bojim se), ali ako neko ima pitanje, probacu da odgovorim, a svakako cu vas pitati kad god budem imao neku nedoumicu. Pratim forum vec neko vreme, i stvarno je sjajan entuziazam i strucnost clanova. Odusevljen sam!

Pozdrav!
      Opel Astra G 1.4 twinport sedan 2005.

Comment

• Nforce
        CBC Veteran
        • 19.08.2007
        • 121
        • Stara Pazova

Pozdrav, dobro ti nama dosao, kao prvo ! Lep auto, redovno odrzavaj i ima da se vozis kao grof
        p.s. Dobru si marku izabrao, a nesto sto je dobro-ne menja se
        --- RIDE OR DIE --- Vectra C 1.9CDTI cosmo

Comment

Working...
        X