Evo da i ja prestavim moju suzu..
Nisam jos nista radio na njoj..u stvari jesam samo neke mehanicke popravke promenio sam motor i sad hvala bogu super ide..
Evo neke slike kako izgleda malo je boja gadna ali neplaniram je menjati uskoro jer mi je to trenutno puno para.

E to su slike
e sad bi hteo neke vase predloge...
1.Hteo bi da sredim branike pa ako imate neke predloge. U koju boju da ih farbam i kako da ih uradim?
2. Hocu da promenim kontronu tablu moja nema ni obrtomer..
Vidim da su neki stavljali od nexie pa me interesuje da li se moze namestiti i koliko je komplikovano...
i da li ima neko na prodaju tu tablu..??? moze i od nekog drugog auta ako odgovara mozda od gsi...
3. Unutrasnje presvlake koje bi najvise odgovarale???
4. Podizaci stakla da li ih neko ima u kadetu i kako ih je ugradio i koja je cana toga?
Za sad planiram prvo da izvarim pragove i da zastitim auto ispod pa cu onda redom da sredjujem..
U planu mi je da postavim centralnu bravu,branike da sredim,enterijer i jos neke sitnice...
Ako se jos nesto setim da mi treba pitacu...
Pozdrav

Nisam jos nista radio na njoj..u stvari jesam samo neke mehanicke popravke promenio sam motor i sad hvala bogu super ide..

Evo neke slike kako izgleda malo je boja gadna ali neplaniram je menjati uskoro jer mi je to trenutno puno para.

E to su slike

e sad bi hteo neke vase predloge...
1.Hteo bi da sredim branike pa ako imate neke predloge. U koju boju da ih farbam i kako da ih uradim?
2. Hocu da promenim kontronu tablu moja nema ni obrtomer..

3. Unutrasnje presvlake koje bi najvise odgovarale???
4. Podizaci stakla da li ih neko ima u kadetu i kako ih je ugradio i koja je cana toga?
Za sad planiram prvo da izvarim pragove i da zastitim auto ispod pa cu onda redom da sredjujem..
U planu mi je da postavim centralnu bravu,branike da sredim,enterijer i jos neke sitnice...
Ako se jos nesto setim da mi treba pitacu...

Pozdrav
Comment