Opel kadet 1.3s 86'

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Opel fan
    CBC Član
    • 08.02.2009
    • 17

Opel kadet 1.3s 86'

Evo da i ja prestavim moju suzu..
    Nisam jos nista radio na njoj..u stvari jesam samo neke mehanicke popravke promenio sam motor i sad hvala bogu super ide..
    Evo neke slike kako izgleda malo je boja gadna ali neplaniram je menjati uskoro jer mi je to trenutno puno para.

E to su slike

e sad bi hteo neke vase predloge...

1.Hteo bi da sredim branike pa ako imate neke predloge. U koju boju da ih farbam i kako da ih uradim?
    2. Hocu da promenim kontronu tablu moja nema ni obrtomer.. Vidim da su neki stavljali od nexie pa me interesuje da li se moze namestiti i koliko je komplikovano... i da li ima neko na prodaju tu tablu..??? moze i od nekog drugog auta ako odgovara mozda od gsi...
    3. Unutrasnje presvlake koje bi najvise odgovarale???
    4. Podizaci stakla da li ih neko ima u kadetu i kako ih je ugradio i koja je cana toga?

Za sad planiram prvo da izvarim pragove i da zastitim auto ispod pa cu onda redom da sredjujem..
    U planu mi je da postavim centralnu bravu,branike da sredim,enterijer i jos neke sitnice...

Ako se jos nesto setim da mi treba pitacu...

Pozdrav

Re: Opel kadet 1.3s 86'

a nisi ga bas puno pazio u proslosti
    bit ce puno posla na njemu.
    a za tablu stavi fabricku od kadetta one novije tipe mnogo je lijepa i kosta od 15-20€
    branike ili nadi od GSi-a ili ove postojece ofarbaj bumper sprejom u nekoj boji po tvojoj zelji jer ova tvoja je malo nezahvalna(menjaj je pod hitno )
    podizace najbolje da vidis sa neke nexie ili slicnog autica ne znam sad bas ima ljudi koji su radili pa neka ti pomognu ali iskreno po meni to ti i netreba.
    centralna brava sa daljinskim zakljucavanjem imas kineskih od 35€ pa do 100€ i vise
    presvlake pamucne jer sintetika je samo dzaba bacanje para.mozes lijepa da uzmes za 50ak€ i da si miran par godina.

eto toliko srecno

Comment

• Opel fan
      CBC Član
      • 08.02.2009
      • 17

Ja sam ga kupio pre jedno pola godine pa skoro nista nisam radio na njemu..
      Kad sam ga kupio bila mu je bregasta sjebana ali od tad je presao 7 hilljada nisam je na vreme promenuo tako da mi je riknuo motor, nabavio sam dobar pre jedno mesec dana i ugradio ga i sad hvala bogu ide dosta bolje...
      Ugovorio sam vec da mi odrade pragove i da ga zastite a ujedno cu predihtovati motor.
      To ce mi biti prvo sto cu uraditi a posle toga radicu mu malo na izgledu..

Sto se tice branika najverovatnije cu uzeti te od GSI-a..
      Koliko otprilike kosta volan iz GSI-a posto je ovaj moj mnogo gAdAn?
      i da sedista koliko otprilike kostaju?

Comment

volan mozes od gsi-a ili kalibre mnogo su lijepi...ne znam tacno mislim oko 15-20€ max ali mozes i jeftinije na nekom odpadu.
        a nalazio sam recero sjedala sa grijacima za kadetta za 20€ obadva u extra stanju(ja nisam mogao da vjerujem)ali mislim da i sada ima da tip prodaje www.market.ba ali ovo je u bih.

a gdje si motor zbavio izvana ili???

Comment

• Opel fan
          CBC Član
          • 08.02.2009
          • 17

Da nabavio sam ga iz Nemacke..motor presao 110000 i super radi...neki penzioner ga vozio imam sve papire od servisa ocuvan je jako sto je najvaznije...

Comment

• ICE_MEN
            CBC Senator
            • 05.01.2009
            • 260
            • Višnjička Banja

imas moju suzicu u predstavljenim automobilima pa vidi kako sam ja uradio branik u boji kola pa razmisli
            Pravilnik foruma

Comment

• Opel fan
              CBC Član
              • 08.02.2009
              • 17

Originally posted by ICE_MEN
              imas moju suzicu u predstavljenim automobilima pa vidi kako sam ja uradio branik u boji kola pa razmisli
              super ti je boja, ali tebi je bela pa mu lepo stoji a neverujem da bi meni lepo stajala ova moja boja a posto necu da menjam farbu mislio sam da ofarbam branike u mat crno..

Comment

• ICE_MEN
                CBC Senator
                • 05.01.2009
                • 260
                • Višnjička Banja

hmmmmmmm probaj prvo u photoshopu to mojne se zezas ovako probaj sve forice pa se onda odluči (inače auto mi je krem ispo je beli na slikama) inace ja sam se ********o u shopu i konacno dosao na ovu ideju probaj sve kombinacije koje ti padnu na pamet
                Pravilnik foruma

Comment

Working...
                X