Fiat Stilo Abarth 2001
Collapse
X
-
Re: Fiat Stilo Abarth 2001
Jos 2 auspuha nazad, abarth nalepnice moras i sa strane, branik ceo napred skini i stavi mrezicu samo.... I ja bih jos stavio na sedista one drvene masazere, mnogo su dobra stvar!
Srecno sa daljim radovima!
BMS team
Comment
-
-
Je li ovo menjana hauba, pa niste stigli da ofarbate? Ili je i to stajling?
Ka dbi se hauba dovela u boju ostatka i auspusi urazumili, i naravno da se smanji broj abart nalepnica, bio bi za primer."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
@sasha
Da ovaj forum je ranije imao veoma iskljuciv stav prema nekim stvarima, u poslednje vreme sve vise lici na svaki drugi sa istom ili slicnom tematikom... Tako da on uopste nije promasio forum, cak pogodio ga je...
BMS team
Comment
-
-
@ snoopy
izvini sto ja odgovaram kad si se obracao sashi, ali ne mozes izbrisati coveku temu samo zato sto nije kvalitet... tokyo-va tema je cini mi vrlo dobro posecena, i ne samo njegova
znaci, fandjo forum je napravio "revoluciju" i posledice ce se osecati jos duuugo
Comment
-
-
U al se vi palite ljudi!!! Ja amater se zezao u photoshopu po prvi put, od kad sam naucio da radim malo, pa stavljao svakakve nalepnice i stavljao auspuhe koji su daleko od toga da su ispali dobro!!! Ali brate stvarno si kralj, mislim V16 to je vrlo inteligentna ideja!!!! Kako se toga nisam setio pre, verovatno bi pala neka svetski priznata nagrada s v16 natpisom zar ne ?Ja nisam cuo za te masazere, a verovatno ih ti preporucujes iz licnog iskustva? Pa kako su se pokazali prijatelju, daj kazi mi ako su tolko dobri gde da ih pazarim
Comment
-
Comment