Ponosni vlasnik nove Mazde

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MiM
    CBC Početnik
    • 16.02.2009
    • 5

Ponosni vlasnik nove Mazde

Zovem se MIran zivim u Beogradu i od skoro sam ponosni vlasnik nove mazde. Pre toga sam imao isto japanca ali suzukija i to Swift 1.6 i bio sam jako zadovoljan i dobro me je sluzio. Naravno Mazda me je odusevila, to je model 1.8 te od opreme ima sve sto ti treba i ne treba. Za sada sam sa njom presao citavih 150km i fasciniran sam udobnjoscu konforu... Ali posto je poceo ovaj snega a imam fabricke letnje gume ne mogu da se vozikam . Nadam se lepom druzenju i razmanivanju iskustava.

• JNC
    CBC Senator XXL
    • 19.12.2006
    • 1332
    • Beograd

Re: Ponosni vlasnik nove Mazde

Oho, pa dobro dosao, sve vas je vise sa novom 6-icom, o autu nemam sta da kazem, a da nisam rekao 100 puta, pravi si izbor napravio

Comment

• RedboX
      CBC Senator XXL
      • 28.11.2006
      • 1537
      • Novi Beograd

Pridruzujem se cestitkama i naravno cestitam na izboru jer je to i moj favorit. Da nam se pojavis nekada sa njom da je "pregledamo" naravno stavi krampone
      I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• cameleon
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2008
        • 315
        • Obrenovac

Svaka cast i mnogo lepih kilometara...!

Na ovo zlo od vremena ni slucajno..., a kad se prolepsa...polako u jos bolje upoznavanje sa tom lepoticom

Dobrodosao!

Comment

• MiM
          CBC Početnik
          • 16.02.2009
          • 5

Hvala najlepse svima, i zeleo bih da znam kako i dali mogu da se uclanim u klub. Da i ja jedva cekam lepo vreme pa da vidim sta sve ova lepotica moze

Comment

• JNC
            CBC Senator XXL
            • 19.12.2006
            • 1332
            • Beograd

Naravno da mozes u klub, pa zato smo svi tu da se druzimo i ispomazemo, ajde posalji mi na pp broj telefona da te stavim na listu pa ces da dobijes obavestenje kad je skuo i tako to.

Comment

• SittingCrow
              CBC Član
              • 04.09.2006
              • 55
              • Zrenjanin

Lep i dobar auto si kupio al si tajmig za kupovinu promasio pa jos i da ceka lepo vreme cist gubitak.

Comment

• Vocko
                CBC Senator XXL
                • 25.04.2005
                • 4556
                • nBGd

Ma sta je to... Jos 30 dana u kucnom pritvoru
                Za koji paket opreme si se odlucio ? I od kog dilera si je "oteo" ?

Comment

• MiM
                  CBC Početnik
                  • 16.02.2009
                  • 5

Mazdu sam kupio u Mazdi Profil, a od opreme kao sto sam i rekao ima sve sto ti treba i ne treba. Ima senzore za farove, kisu, aluminijumske felne 17", svetla za maglu, cd muziku sa sarzerom, dvozonsku klimu, tempomat, abs edb dsc..., komande na volanu....

Comment

• Vocko
                    CBC Senator XXL
                    • 25.04.2005
                    • 4556
                    • nBGd

Ali nema parking senzore, posto vidim da ih trazis

Comment

• JNC
                      CBC Senator XXL
                      • 19.12.2006
                      • 1332
                      • Beograd

Sve zivo, ali nema parking senzora, e bas ga sjebase, jes da ne sluze nicemu, ali cudno da nema pored svega ovog ostalog

Comment

• MiM
                        CBC Početnik
                        • 16.02.2009
                        • 5

Znam i meni je to bilo tupavo al jbg. U svakom slucaju cekam lepo vreme pa da mogu da probam auto kako treba.

Comment

• ristovic
                          CBC Početnik
                          • 03.09.2008
                          • 9
                          • Novi Beograd

Paketi opreme su prilicno jednostavni kod nove Mazde6 i vezani su sa motorima sa kojima se mogu iskombinovati. Osim u diesel varijanti kada se moze izabrati bilo koji paket. Osnovni paket je CE. To je stvarno greota kupiti pogotovo sada sa novim cenama. On se moze upariti sa benz 1.8 ili dieselom. Sledeci paket opreme koji vec ima svasta je TE. Tu spadaju 17" felne, maglinke, senzori za svetla i kisu, komande na volanu, tempomat, i svi sistemi kontrole proklizavanja i trakcije. Sledeci je TE Plus koji na TE opremu dodaje xenon, bose premium audio i bluetooth voice recog interface. Ova dva paketa se mogu izabrati sa benz 1.8 i 2.0 ili naravno dieselom. Sledeci paket je GTA koji dodaje na TE Plus 18" felne, pola koza pola stof sedista sa grejanjem napred, kontrolu pritiska u gumama, zatamnjena stakla pozadi, atraktivnije cajgere, alu papucice i sportske spojlere. Posle njega ide najjaci paket GT, koji na GTA dodaje parking senzore, i potpuno kozna sedista, ali nema sportske spojlere i mislim da nema zatamnjena stakla. Ovaj paket ide uz benz 2.5 i naravno diesel motore. Parking senzori se inace mogu dodati u bilo koju opremu, i kostaju od 500 do 600 evra u zavisnosti od modela. Takodje i navigacija moze da se doda na TE i bolje opreme. Sa pojavom novih diesel 2.2 motora moslim da su dodali jos neke detalje u opremu kao sto je radar u bocnim retrovizorima za detekciju mtrvog ugla (RVM). Cini mi se da na nasem trzistu nema opcija za paljenje na dugme sto je cista glupost i steta. Bar kad sam ja kupovao nije moglo da se naruci Mozda sada ima.

Ono sto izdvaja Mazdine kontrole na volanu od ostalih je to sto se sa njima moze upravljati svime. I audio sistemom i klimom i navigacijom i bluetoothom i onboard kompjuterom i tempomatom.

pozdrav

Comment

• RedboX
                            CBC Senator XXL
                            • 28.11.2006
                            • 1537
                            • Novi Beograd

Ovo je bas bilo detaljno
                            Eto ima i senzore za parkiarnje ko nije znao.
                            I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

Working...
                            X