Evo konacno da zakacim slike auta koji sam uzeo pre nedelju dana
Veca slika je jedina koju sam imao,
slikan telefonom, a male su sa sajta auto placa na kom sam ga kupio, okacicu ovih dana bolje slike,
kad ga operem cim prodje sledeci talas gadnog vremena..

Znaci u pitanju je Saab 9-3 2.2TiD, 2004 godina, od opreme ima dvozonsku digitalnu klimu,
16" alu felne, gomilu airbagova senzora lampica i ostalih nesumnjivo korisnih dugmica
S obzirom da je kriza i niko nista ne kupuje, dobio sam jako dobru cenu na placu u startu,
pre par dana sam bio u ovlascenom servisu za Saab/Opel/GM, odradio redovan servis
i usput sve pregledali, kazu da je mehanicki super, i kompletna dijagnostika nije pokazala nikakve bitne greske,
tako da sam izgleda dobro prosao (iznutra je skroz kao nov)..
Zaprljan je EGR ventil pa nece uvek lepo da primi gas, i svetli check engine lampica,
ali resicu to ovih dana nadam se, tako da bi trebao da jos malo zivne
i mozda za nijansu smanji potrosnju (sada je na 9.5l/100km, a i to mi je ok)..
U voznji se ponasa fenomenalno, lezanje na putu i osecaj za volanom su odlicni,
u gradu jeste malo nezgrapan (posle golfa sa troje vrata
) ali je namedjugradskim putevima
i pri preticanju milina, deluje mi da brze ode sa 80 na 100 nego 60 - 80
Osim EGR ventila jedina stvar koja mi kvari srecu je muzika, fabricki ima 7 zvucnika,
ali nesto ne stima sa pojacalom za zadnji par zvucnika, bass ne postoji,
uglavnom pioneer elipse cetvorosistemci su kupljene i cekaju da nadjem neko pogodno
polovno pojacalo pa ce sve da dodje na svoje i vise nista na autu ne menjam..
OK, mozda xenone dodam
Ali plastike/spojleri i sl stvari nikako, nije ovo auto za to..

slikan telefonom, a male su sa sajta auto placa na kom sam ga kupio, okacicu ovih dana bolje slike,
kad ga operem cim prodje sledeci talas gadnog vremena..

Znaci u pitanju je Saab 9-3 2.2TiD, 2004 godina, od opreme ima dvozonsku digitalnu klimu,
16" alu felne, gomilu airbagova senzora lampica i ostalih nesumnjivo korisnih dugmica

S obzirom da je kriza i niko nista ne kupuje, dobio sam jako dobru cenu na placu u startu,
pre par dana sam bio u ovlascenom servisu za Saab/Opel/GM, odradio redovan servis
i usput sve pregledali, kazu da je mehanicki super, i kompletna dijagnostika nije pokazala nikakve bitne greske,
tako da sam izgleda dobro prosao (iznutra je skroz kao nov)..
Zaprljan je EGR ventil pa nece uvek lepo da primi gas, i svetli check engine lampica,
ali resicu to ovih dana nadam se, tako da bi trebao da jos malo zivne
i mozda za nijansu smanji potrosnju (sada je na 9.5l/100km, a i to mi je ok)..
U voznji se ponasa fenomenalno, lezanje na putu i osecaj za volanom su odlicni,
u gradu jeste malo nezgrapan (posle golfa sa troje vrata

i pri preticanju milina, deluje mi da brze ode sa 80 na 100 nego 60 - 80

Osim EGR ventila jedina stvar koja mi kvari srecu je muzika, fabricki ima 7 zvucnika,
ali nesto ne stima sa pojacalom za zadnji par zvucnika, bass ne postoji,
uglavnom pioneer elipse cetvorosistemci su kupljene i cekaju da nadjem neko pogodno
polovno pojacalo pa ce sve da dodje na svoje i vise nista na autu ne menjam..
OK, mozda xenone dodam

Comment