@ Cvrle- Pa znas kako ,DonAlberto je stvarno krupan momak! A i vlasnik od kog sam je ja kupio! Preko 2m i a i u masi je trocifren broj! Znaci nije za zajebanciju,tako da me to necudi.
A sto se tice sklapanja crvene...Jbg. Znas kako to kod mene ide: Kada sam jurio 33 16v da kupim ,u oglasima su se pojavljivale uvek 3 iste..A sto je fascinantno ,sve su bile LESH! A cene su im isle na gore! A kada sam uzeo deltu,odjednom su u oglasima pojavile jos 10 33 16v ,od kojih je pola bilo u odlicnom stanju sa odlicnom cenom! Uz to i jedna egzotika 33 16v P4! A zasto ti to govorim? Pa zato sto motor nisam mogao da nadjem za moju deltu punih 6meseci! U oglasima su se non-stop vrteli 2.0 20v motori..e sad kada sam uzeo ovu ,odjednom u oglasima 2 kupea 2.0 16v turbo,jedna 155 p4 i 2 kappe sa 2.0 16v turbo motorom...Nekad se zapitam jeli to mene neko hebe ili sta!?
@ Manfred- Ma otkud bre...to se sredi dok si rekao keks..nikakav problem...Moze to i bez vadjenja motora,ali ja sam je oterao kod najboljeg limara u zr i on je tip rekao ,ja nisam fusher,mora motor napolje ako hoces da je uradim kako i dolikuje da se takav auto uradi. A ako ces da je skrpim kao komsijinog keca ,onda nema problema,nek ostane motor unutra, ti i ja se vidimo opet kroz godinu dana.
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Thema,kappa,Delta,Delta hpe,Coupe,155 q4...Ti modeli imaju 2.0 16v T motore,dok je Croma imala 8v T motor...
To je u principu staaaari Fiatov DOHC motor..Ali eto,uspeli su da mu dignu i kubikazu (2.0) I snagu (preko 200ks)...
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment