lancia k coupe 2.0 turbo
Collapse
X
-
Re: lancia k coupe 2.0 turbo
Kod mene je 1,5 godinu.Pošto sam u centru,ne vozikam ga puno po gradu kad grad u par koraka pređeš.Jedino me žena nervira kad me tera da idemo u nabavku u DIS ili URADI SAM.Ali zato kad je na autoputu ka Nišu ili BG,Ns,Zg-pravo ludilo.
Comment
-
-
Ima još jedna crna u Bgd.Ja nekim poslom na N.Bgd u blizini Merkatora-idem ka gradu,opušteno,kad neko pored mene staje,nešto maše,u čemu je problem nije mi jasno,jest da se po Bgd vozi svakako,možda sam nekog i isekao ili slično,ali ništa opasno,kad čovek i dalje maše-otvorim prozorista lancija k kupe crna stoji pored mene
koja slučajnost,tako redak auto na jednom mestu u isto vreme i to 2 kom.Nažalost u onoj gužvi i žurbi nije bilo vremena da se zaustavimo negde i ispričamo.Usput ona plava(ivanova)prodata u Pančevo ili okolinu i bila nedavno na prodaju-video na oglasima.
Comment
-
-
ima jedna u obrenovcu, nema teorije da se setim koje je boje bila... tako sam video i eclipse narandzasti za koji nisam znao da postoji... svasta ima po unutrasnjosti, uvozili gastosi pa sad isplivava lagano
Comment
-
-
Nekad davno negde na ovim forumima dok se još nisam prijavio,već samo surfovao po temama-naišao na jednu priču čini mi se od Ivana T kako su uvezli jednu iz Italije,pa je klinci uzeli sa skladišta i provozaju i kao što biva kad dete uzima aždaju-polupaju jeTa je trebala biti 5 ili 6 u Srbiji-al sad ništa.
Mislim da ima jedna u Bosni,za Croaciju nisam siguran dali ih ima,ali kad tamo putujem-dosta je zagledaju i oduševljavaju.
Comment
-
-
Ima u Nisu dve! Jedna ljubicasta 3.0 koja je uvezena nova i vozi(la) je zena i jedna trula visnja koja je od skoro ovde i nisu NI table, ali se ne secem koje behu.Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Homer J. Simpson
Comment
-
-
Dobra Alcantara je bolja od bilo koje kože...
Comment
-
-
prelepa lancia, manja ti je ne vidjash po gradu jer ne koristish precice auto je stalno parkiran u onom prolazu kod tc fontana (shto izlazi na kosturnicu) na uzbrdici sa leve strane stoji malo iznad one teretane (neznam kako se zowe ) swaki put kad sam peshaka tu prodjem i zagledam je . . . bruka autic, nek te dugo i lepo sluziBMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Comment
-
Comment