Vec sam predstavio auto onomad kad sam ga kupio, sa sve slikama, a od onda se uradilo svasta nesto na njoj, sto se moze videti u garazi, ali je najvidljivija izmena uradjena juce i danas.
Kao sto rekoh na drugoj temi, povoljno sam nasao komplet kozni enterijer, koji 90% pase na moju Omegu (naslon zadnje klupe je problem) i to sam ubacio. Sad je vreme da se hvalisem
Prednja sedista na zalost vise nemaju AB, ali imaju elektro podesavanje, grejanje... i oznaku RECARO
a zadnja su klasicne fotelje, doduse bez grejanja. Na tapacirunzima je zaostao "mahagoni", ali mi se bas tako i svidja... nije nametljivo.
Osim sedista i tapacirunga, zamenjeno je i sledece: kaseta kod suvozaca (moja nije imala bravicu), svi prekidaci u centralnoj konzoli (grejanje sedista, klima, trougao, itd), prekidac za svetlo sa leve strane volana (moj nije imao lampice za maglenke), navlaka za rucnu kocnicu, kaseta izmedju prednjih sedista, zadnji difuzor vazduha, a bice zamenjena maska centralne konzole sa prekidacima za grejanje, pravac vazduha (stakla/noge/itd) sa sve instalacijom pepeljare.
Pa idu slike:
Vozacko sediste

Recaro

Prednja leva vrata

Zadnja klupa sa leve strane

Zadnja leva vrata

Zadnja klupa

Zadnja klupa za desne strane

Zadnja desna vrata

Suvozacko

Recaro

Prednja desna vrata

Napred sa leve strane

Napred sa desne strane

Nedavno ubacena kozna navlaka

Full instrumentacija (prekidaci za grejanje sedista + ostalo)
Kao sto rekoh na drugoj temi, povoljno sam nasao komplet kozni enterijer, koji 90% pase na moju Omegu (naslon zadnje klupe je problem) i to sam ubacio. Sad je vreme da se hvalisem

Prednja sedista na zalost vise nemaju AB, ali imaju elektro podesavanje, grejanje... i oznaku RECARO

Osim sedista i tapacirunga, zamenjeno je i sledece: kaseta kod suvozaca (moja nije imala bravicu), svi prekidaci u centralnoj konzoli (grejanje sedista, klima, trougao, itd), prekidac za svetlo sa leve strane volana (moj nije imao lampice za maglenke), navlaka za rucnu kocnicu, kaseta izmedju prednjih sedista, zadnji difuzor vazduha, a bice zamenjena maska centralne konzole sa prekidacima za grejanje, pravac vazduha (stakla/noge/itd) sa sve instalacijom pepeljare.
Pa idu slike:
Vozacko sediste

Recaro

Prednja leva vrata

Zadnja klupa sa leve strane

Zadnja leva vrata

Zadnja klupa

Zadnja klupa za desne strane

Zadnja desna vrata

Suvozacko

Recaro

Prednja desna vrata

Napred sa leve strane

Napred sa desne strane

Nedavno ubacena kozna navlaka

Full instrumentacija (prekidaci za grejanje sedista + ostalo)

Comment