Supra (MA61)
Collapse
X
-
Re: Supra (MA61)
pa nisu zbog male tablice,samo su me opominjali,a stavio sam veliku jer sam isao u bosnu,zbog granice.planiram da je vozim kad je lepo vreme inace za zimu i nije,zimi vozim bubu,ona je 3.0 196ks '84,malo je nesto radjeno na motoru oko glave,inace ide lepo i prilicno je retka.
I'd rather be driving my SUPRA
Comment
-
-
UUUuuuu, odlicna mashina, nemam reci za izgled, po meni ne bi trebalo nista da pipas sto se tice spoljasnjeg izgleda!!! I ja sam veliki obozavalac Toyote, prvo TRD pa svi drugi!! Stavi neku sliku sa strane, od pozadi itt!! Imao sam priliku da vozim jednu takvu pre dosta godina, tad sam jos bio bez dozvole, bila je Supra-Celica, imala je oko 180ks...MNOOOGOO jak auto, malo vise je bila agresivna pozadi, ali je isla kao metak!!Dobra za DRIFT
pozz
Comment
-
-
Da da,ovo je ta stara supra,prva dva modela su se i zvala celicasupra,posle se 86te odvojila supra od celice,inace nije bez razloga celicasupra upravo ovaj model je 80% isti spoljasnjim izgledom kao celica Ra60 (1982-1985),samo sto se razlikuje motor i enterijer totalno drugaciji.Nemam nameru nista da budzim,supra je napravljena nabudzena hah dovoljno je za mene..I'd rather be driving my SUPRA
Comment
-
-
Auuu... 3.0,196KS...pa to je extra...vidim da ima i digitalni brzinomer i obrtomer (a '84
),moja Ibiza,mada to ne da ne moze,nego NE SME
da se poredi,nema nista od toga
.
Samo,kolkiko trosi ova "ajkula"??:twisted: ...SEAT IBIZA DRIVER... :twisted:
Comment
-
-
potrosnja naravno zavisi od voznje,u proseku znaci otvoren put i grad,normalne voznje (do 3000 o/min) 11l,a u varijanti brze voznje do 15l.samo na otvorenom putu do 120km/h ispod 10l,preko 120km/h 13l,a koliko tosi samo u gradskoj voznji to neznam jer izbegavam da je vozim po guzvama,za te stvari imam bubu,toyotu koristim za nocnu voznju do grada ili neki put,uglavnom kad je vozim predjem 100 i vise km za dan.to je to
I'd rather be driving my SUPRA
Comment
-
-
Originally posted by Todor-TNTPa nije to lose...Ja bih samo promenio volan,malo je "demode"...
'Aj ubaci neke slicice enterijera...
Inače sve pohvale za mašinu.
Comment
-
-
Originally posted by madicNe menjaj ništa, na ovakvom autu je najbolje kad je sve stock.:twisted: ...SEAT IBIZA DRIVER... :twisted:
Comment
-
Comment