supra mk3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nesko
    CBC Član
    • 21.03.2009
    • 21
    • Nis

supra mk3

Pozdrav svima, dodje red i na mene da se predstavim, iz nisa sam, do sada sam vozio preko 30tak auta uglavnom preko 1.8l. Trenutno sam vlasnik ove toyote koja je kod mene par meseci. Medjutim znam da cu da vas razocaram, mozda nekog i obradujem, ovaj auto nameravam da prodam. Prenesen je na moje ime. Uglavnom se ostalo vidi iz prilozenih slika. Dosada je nisam nudio ni na jednoj pijaci niti na nekom od sajtova iz razloga sto bi zeleo prvo da cujem vasu procenu vrednosti mog auta! Naravno radi lakse prodaje a i zbog toga da nebi promasio temu prodaje. Tako da vas molim da ko je zainteresovam da da svoju slobodnu procenu vrednosti moga auta slobodno neka izvoli.

• Marko Denser
    CBC Veteran
    • 24.05.2008
    • 141
    • Beograd-Surcin

Re: supra mk3

oo druze svaka cast na izboru,polako sve ce da se sredi,volja je najbitnija.pozdrav i uspeh zelim!
    I'd rather be driving my SUPRA

Comment

• kalibaR
      Moderator
      • 03.04.2006
      • 352
      • Beograd
      • AE86 rolle, Eclipse 1G

turbak? daj neke slike ispod haube
      kakav je mehanički?

što hoćeš ga prodaješ?
      registracija, potrošnja, održavanje...baš zato ovi autici i nisu na ceni

Comment

• Nesko
        CBC Član
        • 21.03.2009
        • 21
        • Nis

Pa cim sam ga video bilo je ono da li cu ikada da vozim takav auto, to je bilo na niskoj pijaci pre par godina, e onda pre nekoliko meseci napravim nekoliko trampi zaredom i nijedan mi ne lezi, razmisljam, ma cu da uzmem nekog japanca i skrasicu se za neko vreme, ranije sam imamo nisan s12 i ostao mi u secanju kao jedan od naljboljih. Gledam u oglase i vidim supra 2.0 neregistrovana, moze zamena. Odma odemo pogledam auto, njemu izvadjen motor, spreman drugi od stranca kome uradjena generalna i koji je ocarinjen na 2.0 ali fali mi zamajac i lamela. Nema veze mi napravimo dogovor od koga je mene bolela glava, i dan danas me boli i polako pocnemo sredjivanje. Lamelu sam stavio novu, a zamajac sam originalan nasao verovali ili ne u mestu oneonta ny state, za tel.racun me ne pitajte. Inace motor mu je 7MGTE, znaci 3.0 sa turbinom. Ima nekih sitnica da se dorade ali to vise moj budjet nemoze da podnese iskreno, od drzavne plate se jedva zivi. Trenutno sam u pregovorima sa jednom clanom oko zamene za ford probe koji je isto jedan od mojih omiljenih auta. A evo jos par slikica

Comment

• BGILLEGAL
          CBC Senator XXL
          • 22.05.2006
          • 653
          • Beograd

Za kolko bi ti dao ovu hrpu delova da neko napravi neshto od nje...u ovom stanju ne vredi ni kao polovna supra mk3 3.0T u srbiji. nego jos ispod toga. Kada osmislis neku cenu javljaj!!!

Comment

• Nesko
            CBC Član
            • 21.03.2009
            • 21
            • Nis

Pa ona i jeste 3.0t, naravno prenesena na moje ime, tj. na ni table samo sto joj se motor vodi na 2.0, a oko cene sam ja vas zamolio oko procene tj. ako je neko zainteresovan da da neku ponudu, ali napominjem da se jedan clan vec javio za zamenu tako da bi morao njega da ispratim kao prvog zainteresovanog

Comment

• andrigo
              CBC Član
              • 30.05.2008
              • 94
              • Nis

Kazi mi kako prolazis tehnicki kada vide 2.0 a na njemu izbazdareno 3000 kubika ?

Comment

• Nesko
                CBC Član
                • 21.03.2009
                • 21
                • Nis

Kao sto sam rekao u pocetku, imao sam preko 30-tak auta, i uglavnom su bili pomalo mutni na ovaj ili onaj nacin, sve njih mi ja registrovao prijatelj u agenciji koji radi dugo ima jako dobre veze, pa tako i supru ove nedelje, kaze to sto pise na izduvnoj grani nema veze, a tamo izbrusen prvi broj (3) ostale samo tri nule i kaze on ma probao sam da nadjem brojeve na motoru pa sam za....i tako sam proso tehnicki. Juce dobio tablice i pocinje zurka

Comment

• milannik
                  CBC Senator XXL
                  • 23.12.2004
                  • 1455
                  • Niš

Odlicno, doteraj je sutra u pola 3 iza pozorista da je vidimo

Comment

• Nesko
                    CBC Član
                    • 21.03.2009
                    • 21
                    • Nis

Meni je stvarno zao, ali ovaj auto sutra ide za bg. Mislim od pocetka sam trazio pomoc oko procene auta radi sto realnije prodaje, u toku svih ovih desavanja u supu koji nisu imali odstampane tablice ovih dana se javio decko koji je zainteresovan za zamenu za ford probe, i jedva je docekao da da uzmem tablice. Tako da je dogovor da se sutra nadjemo i izvrsimo zamenu. A ako zelis da vidis auto mozes da dodjes do mene odma Zdravke Vuckovic 56, da okrenemo jedan krug

Comment

• V-Tec
                      CBC Senator XXL
                      • 30.06.2006
                      • 1615
                      • Beograd
                      • '89 Civic d16a6

Strasan auto, bas redak na ovim prostorima

P.S.Ovaj motor ima jednu malu manu:

The 7M-GTE was known to suffer from blown head gaskets due to improper torque specifications of the head bolts from the factory. Despite endless claims to this problem and obvious proof of a design error, Toyota never took responsibility or issued a recall. This problem could easily be prevented by the back yard mechanic by removing the valve cover and re-torquing the head bolts to a higher torque specification.It is recommended to replace the head gasket and torque the head bolts to 75 lbs.
                      shuto-expressway.com

Comment

• Nesko
                        CBC Član
                        • 21.03.2009
                        • 21
                        • Nis

Hvala puno za kopliment, jeste dosta redak, u nisu koliko ja znam to bio jedini primerak, mozda gresim, a kazem bio jer je sada na novom beogradu blizu delta sitija. Tamo sam je menjao za ford probe. Ipak je standard u nisu dosta slabiji u odnosu na beograd u smislu da barem ja nisam imao uslova da je vozim, pre svega zbog potrosnje,mislim da je otisla u prave ruke

Comment

• Marko Denser
                          CBC Veteran
                          • 24.05.2008
                          • 141
                          • Beograd-Surcin

nece ti ford nista manje trositi,jedino manja registracija za 10ak hiljada,i sa delovima je negde na istom,a vise se kvari.da sam na tvom mestu nebih dao supru ni za 4 forda probe,samo mu ime kaze da je samo za probu
                          I'd rather be driving my SUPRA

Comment

• Nesko
                            CBC Član
                            • 21.03.2009
                            • 21
                            • Nis

Razumem te marko u potpunosti, tvoju strast prema supri, ta ista strast je i mene obuzela kada sam je menjao za sebe, iako je tada bila maltene bez motora.Ja sam jedan od rektih koji je za taj isti auto narucio deo iz amerike, jer ga kod nas nisam mogao naci (zamajac), pa plati majstora za motor, pa plati ovo pa ono....ali probaj i ti mene da razumes, kad sam se nasao u dugovima do guse, ostalo mi je samo da je gledam u dvoristu neregistrovanu i bez benzina za svakodnevnu voznju, i to je bio glavni razlog za moju zamenu. A inace kod moje bivse supre, potrosnja na otvorenom je bila min. 10l na 100km sa prosecnom voznjom od 120km/h(ne kazem da je tako kod svake), dok je u povratku ford trosio 7-8l na 100km sa prosecnom voznjom od oko 130-140 km/h. Sve u svemu finansijski nisam bio dorastao tom autu

Comment

• iggyboy
                              CBC Veteran
                              • 18.03.2008
                              • 148
                              • pozarevac
                              • stilo 16v

Ajde predstavi i tog prouba na forumu

Comment

Working...
                              X