moji opeli
Collapse
X
-
Re: moji opeli
Dobrodosao Kure!
Kadet ti je bio extra,steta sto si ga prodao.Meni najbolja kombinacija Kadeta...5ora vrata i 16V
Daj jos slika oba auta!
Zelim ti prijatan boravak na forumu!
Comment
-
-
Hvala na dobrodoslici!E pa ovako: Vectra je 4x4 nju sam uzeo u zamenu za Kadeta i normalno doplatio razliku,medjutim nemam pojma kako kod nje funkcionise 4x4(svaka pomoc dobrodosla) i da li to uopste radi jer sam je prvenstveno uzeo zbog dobre limarije sto je prava retkost za opela 90-o god.,radio sam dubinsko i dizao ceo patos( zdravo ko dren).Sto se tice Kadeta bolji auto nisam imao a promenio sam 6-7 auta to je brate nesalomivo i sad mi malo smeta sto je Veca troma i neeksplozivna pa bih i nju menjao za neku Astricu.Sve sto nekog interesuje u vezi ovih auta neka pita,mada pored ovakvih znalaca na forumu ja sam malo dete
.Slike stizu.Pozzz
Comment
-
-
-
uuu kadett je extra..koja bombona a pogotovo sto je rijetkost naci 2.0 16v sa 5 vrata...ja sam ih dosta vidio i vozao ali sa 5 vrata do sada tvoj je 4.
imam u planu da dovezem jednog 2.0 16v ovih dana iz vana isto sa 5 vrata pa vidjet cete stavit cu na forum sve sta i kako ce biti...
vektrica je isto lijepa,moj drugar ima istu takvu i prodaje je....
dobro dosao na forum
Comment
-
-
Posle ovakvih komentara meni glupo i da stavim slike od VektreKadet je poceo da truli zesce i rekoh tu lovu sto cu uloziti u limariju da dam za Vectru(znaci zajeb.jbg.
)Kadet je bio 89god.Evo jos slikica
Samo da napomenem da taj auto sad uopste nije kao na slikama jer su ga upropastili nacisto.
Comment
-
-
A ovu su sveze slike Vectre uradjene juce po lepom vremenu uobliznjem selu tj.prirodi
Mozda je mnogo slika ali ima ih jos no da nebude mnogoo...Na jednoj slici vidi se mala intervencija na zadnjim vratima motorcic za centralnu zakazao ali reseno je momentalno,a na jednoj slici se vidi da fali parce praga ispred zadnjeg tocka tu je auto malo zakacen ko ima deo neka javlja
Comment
-
-
-
za kadeta sam cuo da ide kao nevreme i da je neshto radjeno na motoru, pa jel to istina ?
inace prelepu vecu si uzeo, nek je sa srecom i da te dugo i lepo sluzi
p.s. dobro doshao na forumBMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Comment
-
Comment