Zdravo svima...iz Beograda sam,imam 20 godina,do sad sam vozio caletova kola,punta 2 jtd i megana 2 1.6 16v,e sad sam konacno dosao do svog yuga i planiram da ga do zime skroz sredim,kupili ga cale i ja kad smo slupali megana da se on preveze do posla dos se megan ne popravi,e megan se nece popraviti zato sto je totalna steta na njemu,nego se prodaje havarisan,on ce sad sebi da uzme nekog stila,a yugo ostaje meni,kad smo ga dovezli bio je onako fabricki,vozio ga neki penzioner,limarijski je bio extra,e sad posto cale nije hteo da ga pere od kad smo ga uzeli,jutros sam ga ja oprao prvi put i vidim pojavila se rdja na par mesta,patos mu je dobar,odlican,kao i greda i sajtne,ima par tackica na vratima,rubu,vezni lim zadnji....e pre mesec dana mi otpao auspuh pa mi je majstor stavio siru cev i cini mi se da su lonci nesto drugaciji i cuje se sad ok,ja sam mu montirao obrtome i jutros prednje amortizere krace,sa gucim uljem i opruge od fice isto kratke,zadnji kraj cu da odradim do sledeceg vikenda pa pise,planiram mnogo stvari da uradim i znam da mi treba para,ali radim pored faxa nesto sitno pa mozda mogu do kraja leta da uradim vecinu tih stvari....sledece mi je to spustanje pozadi,imam gibanj sa 3 platne peglan za 1500 din?jel to ok?a zadnje amorte ne znam gde da kupim krace,ove prednje sam uzeo na bubanj potoku,znam da vam se to nece svideti,ali za vise nisam imao,taj lik mi nudi i taj gibanj i amorte tvrdje,ali nisu kraci za 2500,gde da nadjem kratke ili da kratim te sto mi ovaj nudi za 2500?posle toga cu da mu stavim sanke i koske,pa da nadjem neke 14'' felne sa nizom gumom da ne bih morao da sirim rubove,pa kocnice da odradim,posle toga sedista prednja da menjam,neki volan,pa na leto neki motor,najvise sam za 1600 fiatov i pred zimu limarija i farbanje i to bi bilo to....e da i menjao bih vrata posto imam leptir staklo,90 godiste je auto,stavio bih od tempa prozore i retrovizore,e zanima me da li mi je jeftinije da zatvaram rupe od mojih retrovizora i vadim leptir i stavljam novo staklo i retrovizor ili da uzimam vrata cela od tempa?
e sad znam da sam dosadan i neiskusan o ovome,mozda ce nekoga iznervirati sto sam sve tako nabacao i mozda ne znam ni kako se vecina od tih stvari radi,ali vas molim da mi pisete predloge,ceni i gde da kupim,kod kog majstora da radim odredjenu stvar,voleo bih da to ostane u ovoj temi,da me ne saljete samo na stare slicne teme,naravno i da mi to stavite,ali vise u ovu temu posto se ne snalazim najbolje po sajtu....
hvala vam unapred,nemam gde da se raspitam nego ovde,vec dugo sam clan i na starom sajtu sam bio,citam vec par godina sta pisete i zato vam se i obracam,jer mislim da mozete da mi pomognete....pozzz
e sad znam da sam dosadan i neiskusan o ovome,mozda ce nekoga iznervirati sto sam sve tako nabacao i mozda ne znam ni kako se vecina od tih stvari radi,ali vas molim da mi pisete predloge,ceni i gde da kupim,kod kog majstora da radim odredjenu stvar,voleo bih da to ostane u ovoj temi,da me ne saljete samo na stare slicne teme,naravno i da mi to stavite,ali vise u ovu temu posto se ne snalazim najbolje po sajtu....
hvala vam unapred,nemam gde da se raspitam nego ovde,vec dugo sam clan i na starom sajtu sam bio,citam vec par godina sta pisete i zato vam se i obracam,jer mislim da mozete da mi pomognete....pozzz
Comment