me jok brate to je jedan corrado od drugara ima nas i Fiat stilo 2 kom, toyota tuareno AE86, honda civic, moguce i bmw m3, i cinimi se jedan dva opela racunajuci i tebe tri
doci cu u subotu 99,5% a nagovaram ortaka da potera wv siroco koji je zapocet sa radovima, najbolj smo ortaci pa pakujemo malo moj malo njegov auto, ali nismo spremni u fullu
bolje bi bilo da nisam prodao ovo zlo
mislim da ce lepse izgledati bela kad legne na ovakvo ogibljenje, a mozda ce biti jos niza od ove predhodne, sta mislis
idemooo matori ovo ima da legne bruka
daj tom ortaku raci da obavezno dodje bice dva scirocca pa mogu da menjaju misljenja stim sto su ova dva najlepsa u Bg
nemam tenutno slike od njegovog auta, ali je kupio 14-ice 9.5j koje mu bruka stoje jedino sto cekamo opruge i amortizere zajedno za oba auta, pre neki dan je uzeo distancere pozadi 2cm, napred 1cm, aaaauuuuuuuuuu kako ce da izgleda kad se bude spustio, cist bezobrazluk
Znaci vrhh ovaj zeleni ima druge felnice i mnogo bolje mu stoje daj ubedi ga da dodje samo mu pokazi slike ko ce da bude i banite sa dva auta da napravimo ludilo
Comment