Accord 2.0 executive

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • darkoS
    CBC Član
    • 16.03.2009
    • 11
    • swe

Accord 2.0 executive

Pozdrav svima.Moje ime je Darko posle vise nedelja razmisljanja i kopanja raznih informacija po netu odluka je doneta pa je red da predstavim auto....Honda Accord 2.0 benzin u executive opremi...bilo je dileme sta izabrati (postoi tema o tome ) na kraju sam odlucio da prvi put uzmem neki auto sto dolazi sa istoka...do sada sam vozio uglavnom francuske i nemacke proizvodjace...evo i nesto na prazinu slikano kad nadjem malo vise vremena bice malo vise fotki...
    Pozdrav

• ToNcA
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2006
    • 868
    • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
    • Mazda 6 2.0d

Re: Accord 2.0 executive

Masina je EXTRA!
    Zelim ti da te dobro sluzi, da je u zdravlju vozis i za bolji promenis.

Svaka cast na izboru - Accord je trenutno kada se gleda odnos cena/kvalitet definitivno best buy.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• JAPANX
      CBC Senator XXL
      • 10.08.2006
      • 2159
      • Beograd

e sad si nahebao

ima da te uhvati hondamania

Comment

• DovlaK
        CBC Senator XXL
        • 24.07.2008
        • 560
        • Beograd

Definitivno dobar izbor. Čestitam. I dabogda ti bilo sve što ToNcA reče
        Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• Arsa
          CBC Senator XXL
          • 25.09.2007
          • 345
          • Nis
          • MBw210, BMW e32

Pratio sam pomenutu temu, mislim da si doneo pametnu odluku! Cestitke!

Comment

• -Miki-
            Moderator
            • 09.11.2005
            • 708
            • Valjevo
            • Honda Accord coupe cg4

Hmm sta reci .... osim prelep auto ,odlican izbor ,sa srecom i neka te dobro sluzi - kao i svaka H
            Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

ajd pisi sta ne valja na autu jer se generalno zna da bi trebalo da je kvalitetan i pouzdan
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Snejk
                CBC Senator XXL
                • 14.02.2008
                • 704
                • BG

Jako dobar izbor na proverenoj platformi, mada se meni u vožnji za nijansu više svidela nova Mazda 6.

Comment

• ostres
                  CBC Senator XXL
                  • 01.06.2008
                  • 305
                  • Zemun

Auto stvarno izgleda opako. Sto se tice kvaliteta tu nema sta da se prica. Accord je ime koje je oduvek simbol pouzdanosti i optimalnog odnosa ulozenog i dobijenog.
                  Live together, die alone.

Comment

• darkoS
                    CBC Član
                    • 16.03.2009
                    • 11
                    • swe

Pozdrav svima! Hvala na cestitkama i lepim zeljama...vec sam ubio prvih 500km otkako sam preuzeo auto...kombinovana voznja se krece oko 8.5l sa tim znate kako ide kad je neki auto tek uzet onda slede voznje vise prijatelja razna potezanja i sve sto ide uz to prvih mecec dana...tako da sam generalno sa potrosnjom zadovoljan bar za sad...auto je inace presao 6500km od opreme ima sve 2 sistema i navigacije...znaci dosta opreme....sedista su jako udobna iako izlgedaju ravno elegantno...posebno odusevljava seriski paket muzika 6 diskova plus priljucki za usb...zvucnika ima 10 i to bosse sistem....auto je dosao sa fabrickim alarmom tako da se dobije nesto jeftinije osiguranje...sve je unutra lepo upakovano cak sam zagledao savove po sedistima uradjeni su bez zamerke...recimo jedna sitnica me nervira to je kada se podigne hauba nema amortizer vec sipka...recimo to je sitnica koju su ustedeli...druga zamerka je krupnija a to su svetla...u ovoj opremi imam ksenon svetla mislio sam da ima i bi ksenone tj i na srednjim i na dugim svetlima da su ksenoni...mednjutim to kod ove honde nije moguce dobiti tako da i u najjacem paketu se dobijaju ksenoni za srednja svetla koji su zaista dobri ali zato recimo prelaskom na duga svetla se i ne vidi neka razlika...za razliku od wv golfa v gt koji ima seriske bi-ksenone koji sam ranije vozio razlika je ogromna tolika da honda kao da nema duga svetla....ostalo je sve totalno ok odradjeno videcemo vreme ce pokazati...servis je jednom godisnje ili na 20 000 km...generalno gledajuci auto je dosta tih...motor i menjac su lepo upareni...preko 4000 motor ima lep zvuk i kao da tada dobije turbo tj vtec proradi...jedna od fora je indikator ekonom voznje gde postoje 2 stelice kada menjati brzine navise ili nanize radi ustede goriva...dobra fora je i bluetooth koji moze se povezati sa svakim mobilni koji ima bluetooth a u memoriji auta se moze staviti do 50 imena sa brojevima na volanu se javlas ili pozivas bez upotrebe mobilnog....toliko za sada videcemo kroz vreme kako ce da se pokaze...uskoro jos nekih slika....
                    Pozdrav

Comment

• fedor
                      CBC Član
                      • 19.02.2009
                      • 11
                      • crna gora

Cestitke i od mene,auto je vrh,kao i svaka honda,uzivaj

Comment

• simella
                        CBC Član
                        • 06.06.2008
                        • 62
                        • Beochin

prava sprava,nema sta.aj slikaj enterijer malo pa ako mi se svidi da pazarim i ja takvu,...za jedno 15-20 godina

Svaka cast na izboru

Comment

• cameleon
                          CBC Senator XXL
                          • 30.01.2008
                          • 315
                          • Obrenovac

Svaka cast ! Odlican izbor...

Definitivno jedan od najboljih na trzistu, mislim best by....

Jos da je neka mocnija izvedba..., jer odaje brutalniji izgled u odnosu na predhodnika

Comment

Working...
                          X