kadet gsi 2.0 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • grgac20xe
    CBC Član
    • 17.04.2009
    • 29
    • zemun

kadet gsi 2.0 16v

pozdrav svim gsi drugarima,evo resih da predstavim svoju masinu iako je prodajem,auto je zalepljen za zemlju,felne meni licno veoma drage ATS 16ice,radjena je glava motora tako da sada auto ide kao gluva svinja,ne bih ga prodavao ni u najgorem besu ali u pitanju je projekat corsa a c20xe koji startuje ovih dana tako da kadeta moram udati.jos slika uskoro.

• ĆOMI
    CBC Senator XXL
    • 31.08.2006
    • 1705
    • Braće Jerković,Vozd
    • Stilo JTD 16V

Re: kadet gsi 2.0 16v

Pozdrav,dobrodosao!

Steta sto prodajes Kadeta..

Daj jos neke slike,ne budi skrt na tome

Koje je godiste,nesto od opreme?Cena?

Pozdrav
    OPEL CLUB SERBIA

Comment

• grgac20xe
      CBC Član
      • 17.04.2009
      • 29
      • zemun

auto je 89godiste i od opreme ima sve,servo,abs,shiber,podizace,bord,podesiv volan,podesive farove,centralnu,alarm,xenone,ali limarija bi trebala da se radi,podsajtne su standardno za kadeta lose i trebalo bi mu jedno dobro farbanje.enterijer mu je takodje dosta dobar,u kabini sve funkcionise cak mu radi i pokazivac goriva sto je na kadetima retkost,sve to sto nevalja pada u vodu kada se sedne i upali auto,,znaci zvuk je totalno bolestan i auto stvarno savija kako dobro ide,zao mi je sto moram da ga prodajem ali vec sam kupio jednu korsu a u koju bi trbalo da ubacim c20xe motor i sada nema nazad,posto mi je frka za lovu auto bi dao dosta povoljno,stavicu ovih dana jos koju sliku kadeta a i korse,korsa je u extremno dorom stanju tako da bi trebalo od nje nesto dobro da nastane,umalo da zaboravim kadet je registrovan do januara 2010.

Comment

ajde kaci slike..izgleda do jaja

Comment

• vlada08
          CBC Senator XXL
          • 22.07.2008
          • 306
          • smed.palanka

pa ovo je kadet iz palanke, vozio ga je moj naj ortak inace na tom kadetu sam ja pakovao glavu i odradjena je fuul generalna ali mnogo opasno i kalitetni delovi i polako na tenane spakovan motor zajedno sa tadasnjim vlasnikom ivanom karicem , veciti rivali ja i on, i skini mu molim te tu takovo osiguranje nalepnicu, a prednji branik jos nije dobio, ni on ga nije imao kad ga je kupio, jeli el stoji jos uvek zelena koska ispod haube i katsrofalno veliki k&n filter, evo ovu sliku nemas sigurno

dobar je to kadet, ja ga ne bi prodavao da sam na tvom mestu, odradio bi to limarijski i bio bi miran narednih par godina

Comment

• Laki GSi
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2006
            • 2426
            • Beograd-Vozdovac

Ja bi kupio tu kosku ako je ima i ako je na prodaju samo ona.
            Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• grgac20xe
              CBC Član
              • 17.04.2009
              • 29
              • zemun

Originally posted by vlada08
              pa ovo je kadet iz palanke, vozio ga je moj naj ortak inace na tom kadetu sam ja pakovao glavu i odradjena je fuul generalna ali mnogo opasno i kalitetni delovi i polako na tenane spakovan motor zajedno sa tadasnjim vlasnikom ivanom karicem , veciti rivali ja i on, i skini mu molim te tu takovo osiguranje nalepnicu, a prednji branik jos nije dobio, ni on ga nije imao kad ga je kupio, jeli el stoji jos uvek zelena koska ispod haube i katsrofalno veliki k&n filter, evo ovu sliku nemas sigurno

dobar je to kadet, ja ga ne bi prodavao da sam na tvom mestu, odradio bi to limarijski i bio bi miran narednih par godina
              tako je ivan iz palanke ga je vozio,video sam se sa njim pre par meseci ok momak skroz,ispod haube i dalje stoje i koska i filtercina nista nije menjano a i sto bi kad je sve uradjeno kako treba,motor je stvarno uradjen extra vozum auto vec pola godine i vise i nikakvih problema nisam imao,zamena ulja i to je sve,sto se tice baranika imam ga ali mora da se uradi,branik je bas tu kod tebe u palanci kod mog burazera,mislim da se znate,ne znam dali se secas ali jednom smo se nasli ti i ja ugradu dao sam ti ono sediste iz gsi-ja da poneses burazeru.

Comment

• vlada08
                CBC Senator XXL
                • 22.07.2008
                • 306
                • smed.palanka

ma da bre novak(gsi c20ne),drago mi je sto te kadett sluzi kako treba, nemo da ga vozis po dzombe i redovno da mu menjas ulje
                u ovom kaficu si sigurno bio, tu se skupimo pocne rasprava,i jbg odmah prema mladenocu da se oprobamo

Comment

• GoldonE
                  CBC Početnik
                  • 20.04.2009
                  • 9
                  • Beograd

A koja je cena ove lepotice?

Comment

• grgac20xe
                    CBC Član
                    • 17.04.2009
                    • 29
                    • zemun

Originally posted by GoldonE
                    A koja je cena ove lepotice?
                    1600e fiksno

Comment

a nije to ni puno...1600 +700 za limariju i imas autic stat pa gledat da si miran par godina

Comment

• grgac20xe
                        CBC Član
                        • 17.04.2009
                        • 29
                        • zemun

gde nadje bas 700e za limariju

Comment

• Čiča
                          CBC Senator XXL
                          • 14.12.2005
                          • 1621
                          • Beograd, Vidikovac

Originally posted by grgac20xe
                          ...,radjena je glava motora tako da sada auto ide kao gluva svinja...

Pozdrav i dobro dosao u Opel bandu

Auto je super ali ne sumnjam da ce Corsa biti jos bolje/lepsa

Jedino sto me muchi je da li ono poredjenje sa "gluvom svinjom" znaci da auto ide dobro ili lose, posto jos nikada nisam video kako ide ista
                          Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
                          "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• ĆOMI
                            CBC Senator XXL
                            • 31.08.2006
                            • 1705
                            • Braće Jerković,Vozd
                            • Stilo JTD 16V

Ludilo!
                            OPEL CLUB SERBIA

Comment

Originally posted by grgac20xe
                              gde nadje bas 700e za limariju
                              pa uzet cemo u obzir da radi kao sebi a ne da ce da ga zakituje i okreci temperama za 150€ i da ima ***** od limarije..prelistaj malo koliko su ljudi davali za limariju i farbanje prije nego izneses neko slijedece cudenje...

Comment

Working...
                              X