ali mozes ti da zalis lovu koliko hoces ali za vrlo kratko vrijeme ce ti se pokazati ta lova koju si dao,pa ces morat ponovo da dajes tj istu stvar da radis 2 puta...pa i ****** moze da skonta i sabere neke stvari.
ajde sada najbolje da se raspravljamo oko sajtni, pod sajtni i rubova, ali je upravu opel123, zasto moze da bude jednostavno kad moze da bude komplikovano
Dobar, dobar ... ja bih ovaj motor prebacio u moju limuzinu .... da imam limuzinu sa 150 ks .... pravi porodični auto ... pa kad krenem sa ženom i decom na more ... milina jedna ....
ma znam burazeru,ali moram da ga prodam ,kupio sam vw transporter 8+1 za koji sam pozajmio lovu tako da kadet mora da ode,postavicu kasnije slike jednog gsi-ja kojeg sam sredjivao i koji me je kostao skoro 3500e,postavicu i slike korse a koju planiram da radim
ma da bre novak(gsi c20ne),drago mi je sto te kadett sluzi kako treba, nemo da ga vozis po dzombe i redovno da mu menjas ulje
u ovom kaficu si sigurno bio, tu se skupimo pocne rasprava,i jbg odmah prema mladenocu da se oprobamo
matori u ovom kaficu se napravilo jedno 1000 kombinacija,kupovalo se i prodavalo od igle do lokomotive.novakov kadet koji sad vozi nekad je bio moj,to je seh nije ne.Moras priznati da mi je burazer jedan od najludjih vozaca u palanci,kad je vozio onog nasviranog juga sa izduvom od honde cbr 1000rr znao je da popase po deset prijava za vece.slikacu ovih dana onu tvoju bivsu astru,verovatno si se uzeleo.
te kombinacije se prave jos uvek, a greska u kucanju, hteo sam da napisem SEH ne znam sta mi bi,najbolji fazon je kad bezimo od pandura a na kraju nas sacekaju svakog kod svoje kuce, eto ga taj auspuh od motora kod mene na jugu samo sto je moj jugo 1.5 i malo bezobrazniji od osalih koji su se vozili ovde u palanci i okolini.
slikaj mi astru samo da vidim kako izgleda jer kad god sam u bg-u nikako da naletim na ovog lika sto je vozi
evo to je taj gsi koji mi je dusu pojeo,platio sam ga 2200e,uradio sam kompletnu limariju,ofarbao ga,kupio felne,muziku,uradio trap,ogibljenje,servis motora, i to mi je sve drugar radio po znatno nizim cenama pa me je auto izasao preko 3500eura,inace drugar je vozio identicnu kockicu gte.
pa i ovaj gsi je potekao iz palanke, felne MOMO sa Acinog(jedan ortak) golfa, jos uvek na njemu, nije bio u nekom nazovi stanju kad je bio ovde, ti si i njega kupio od novaka?
Comment