Clio 2 Storia by GoxY
Collapse
X
-
Re: Clio 2 Storia by GoxY
Da nije keva.. Danas videh neku tetu kako vozi limuzinu.
P.S.
Po mom mišljenju auto je previsok a gume i felne za 1.2 75ks motor prevelike. Pre mu dođu kao styling nego tuning dodatak.. No eto, ističe se od ostalih, ako je to bio cilj - super.
Ne znam može li se spustiti malo, ali gledaj da to napraviš.
Comment
-
-
Snejk, ako vec pricas prevrti i predhodne strane. Decko je uzeo neke stelujuce amorte i opruge i spustice auto. Felne super, boja felni RICE, amorti ce biti ok. Motor, kakav takav. Svak se pruzi kolko mu je cebe dugacko...
Comment
-
-
E ovako, ja auto nikad ne drzim u blokadi tj. testerisem mozda je to bio moj mladji burazer
A ta teta mi je keva
Inace se ne lozim na to da mi auto ide max. 3600 na sat i ti fazoni nego da kad ga zavrnem u krivinu, sto jako cesto radim, da mi izmami osmeh na lice i da mi posle svake krivine bude osecaj kao da to prvi put radim.....zato sam i uzeo ove samostelujuce amorte
Nista licno ovo je samo objasnjenje zasto je sve tako kako je na mojim kolima (velicina, dimenzija guma, zvuk motora itd...)
NAMA LjUTIS
Evo i da osvezim temu nekom slikicom
Comment
-
-
Jako lep clio! Imas ukusa.... Svidja mi se i muzika i boja,felne,vizir...vidim i ulazes dosta u njega..nema sta....Samo steta ,trazices uskoro jaci motor,a toliko kesha otislo na auto koji ipak nema potencijala kada su te stvari u pitanju... Srecno!! Nadam se da neces zaliti one day.
PozzOriginally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
-
@kamango jap, mene si video u Krusevcu pre neki dan (imam babu i dedu tamo pa sam i ja vrlo cesto tamo)
@QV lale hvala na komentaru, al jbga za motor.....i ja sam svestan toga
@Nezki da, da, da photoshop je u pitanju
@vlada08 hvala hvala
Evo malo da osvezim temu kojom slikom, al ova nije photoshop ovako je slikano osim crnog okvira
I evo probalo se OZ RACING F1
I mali hdr u pokretu
Comment
-
-
GoxY_89, videh te i ja pre par dana u KS a vidjao sam te i ranije tj pre par meseci vise puta, lepo ti izgleda klio a i lepo se cujeEx Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
Comment