Ako decko koji ga vozi kaze da nema skoro nikakve razlike jer auto ne ide pa ne ide sta se drugi opterecuju sto su tockovi veliki i siroki, auto izgleda fantasticno i takav ostaje, ja nisam video nekoga da je rekao da mu se ne svidja kad ga vidi
Trenutno su na njemu distanceri od 2 i 2,5 cm. Trazim distancere od 0,5 cm da ubacim tockove malo unutra tako da ako neko ima...
Kupi u bilo kojoj radnji Zastavine fabricke distance,to je ta mera i kostaju ~200din.
Ne odgovara centralna rupa, prob'o
@MilosBg
Ne smaraj, dacu ti njegov telefon pa ga muvaj, nemoj da mi mracis temu.
@Transporter
Svako ima pravo na svoje misljenje,rubrika opis automobila clanova ne sluzi da ljudi pisu hvalospeve vec iznesu svoje misljenje o istom .Ukusi su razliciti i polemika je ok dok se vodi kulturno - vredjanje prozivanje,pretnje i se ne tolerisu , stari si clan i ne treba valjda tebi da pisem,spusti loptu i bez svadje .
Licno obicno iskuliram ako mi se nesto ne dopada i ne komentarisem ali felne jesu predimenzionirane i to zesce, pola tocka strci van blatobrana a da ne pricam o uticaju na perfomanse za ovako slabasan auto ,ali ako se to vlasniku dopada ok - meni ne ,sem toga autic je lep i simpatican sa srecom kupovina Luka
Tockovi su pravi "german style" Licno, ne bih tako vozio ali ako se tebi svidja nije moje da se mijesam
BTW Sta mislis o Lupo sa ~250KS? Lik iz moje okoline, poznati diesel tuner, je ubacio 2.0TDI ( + veci turbo + IC + veca pumpa + protocni izduv + bregasta Grundler + svasta nesto) uparen sa 6-brzinskim mjenjacem, promijenio vjesanje na coil-over i stavio kocnice od G II G60. A uz sve to je ostavio fabricku estetiku
Znas kako je glup osjecaj kad te Lupo otrese k'o slinu ubrzavajuci 160-200 u veoma kratkom periodu Max. brzina ~260km/h - isao bi i brze da ne dolazi VI do blokade
Comment