Bijeli Punto
Collapse
X
-
Comment
-
-
Ovo odradjeno tako da se uopste ne vidi da je radjeno, bar ovako na slikama
a jel razmisljas da mu stavis onu abarth nalepnicu koju su imali poneki sa strane ?
A da zamalo da zaboravim, kako su se pokazale gume ?
i jel ima razlike sad sa vecim kocnicama nazad ?Turbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
Gume su se pokazale odlicno za te pare. Trakcija je vrlo dobra, nema problema ni na kisi ali je za pola godien i ~5.000km nestalo bar 3mm sare.
Razlika sa vecim kocnicama se primijeti kod ostrijeg kocenja. Osjeti se kako zadnji tockovi "pritiscu" auto ka asfaltu, a ne da transfer mase ide na prednju osovinu. Vrlo dobra modifikacija, a sada sam jos promijenio plocice na bolje i reparirao kljesta (farbanje, popravka rucne koja me je zezala od pocetka).
To sto pises da je uradjeno da se ne vidi da je radjeno - pa, takva je i bila zamisao. Auto je skroz raskupusan, odstranjena je sva hrdja a onda je komplet ofarban. Pri farbanju je cak demontirana prednja sajba, da ne spominjem vrata i branike. Uz to, ispolirani su i zasticeni farovi a ofarbane su i feluge u boju Aurum (OP9) iz palete Porsche
Ne planiram da vracam bocne trake. OEM kostaju Boga oca a aftermarket je slabog kvaliteta. Uz to, pri novom konceptu koloristike mi ne leze do kraja.
Malo slika radova:
Last edited by mirdza; 19.12.2022, 15:19.Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
Comment