Vectra B 2.0 dti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • blackbeast
    CBC Početnik
    • 15.05.2009
    • 5
    • Banja Luka, RS

Vectra B 2.0 dti

Pozdrav svima.
    Ja sam Goran, iz Modrice, trenutno student u Banja Luci. Naravno, oba grada su u Republici Srpskoj!

Od prije 3 mjeseca (mozda nesto malo vise) sam ponosni vlasnik navedene vektre (inace, od 8.5. je konacno prevedena na mene). Do tada je bila u vlasnistvu mog oca, nekih 5 godina, otprilike. Prije toga je uvezena iz Njemacke, sa oko 120000 km na satu. Trenutno ima oko 269000. Da, zaboravio sam da spomenem da je proizvedena krajem 1998. godine.

Slike cu okaciti kasnije, nemam sad vremena (a i nemam ni jednu sliku.... )

Inace, prije nekih mjesec dana sam stavio otvoreni filter vazduha (i dobio nesto malo povecanje snage, koje se primijetilo od 3 do 4 hiljade obrtaja, a i dooobar zvuk kad se dodaje i pusta gas), a prije 10-ak dana sam odradio i chip tuning, tako da sada, umjesto fabrickih 100 KS ima 130 KS. Ide kao zmaj...

Toliko za sada.

pozdrav
  • zuja
    CBC Član
    • 13.11.2008
    • 76
    • Beograd-Zeleznik

Re: Vectra B 2.0 dti

Dobrodosao,a sad slike,slike...

Comment

• blackbeast
      CBC Početnik
      • 15.05.2009
      • 5
      • Banja Luka, RS

Evo par slika, na brzinu slikano, telefonom, dok sam postavljao lim da topao vazduh od motora ne ide direktno na filter vazduha.

Comment

• Nforce
        CBC Veteran
        • 19.08.2007
        • 121
        • Stara Pazova

Dobrodosao!!!
        moj savet, ako nije firmiran filter, skidaj sto pre i pravac kanta, jer svako zasto ima svoje zato!
        --- RIDE OR DIE --- Vectra C 1.9CDTI cosmo

Comment

• P.S.Steva
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2007
          • 955
          • Beograd

Dobrodosao!Isto bih se slozio sa postom iznad,vrati ti fabricki filter ako ovaj nije bas neki dobar.Mada neznam da li se uopste nesto i dobija njime na dizel motoru(ispravite me ako gresim).Daj jos malo slika,moze i enterijera.
          Opel Vectra A restajling 1.8i 95'

Comment

• Marcus
            CBC Senator XXL
            • 19.10.2007
            • 631
            • Novi Beograd - B62

Nije losa vektra, eventualno malo da je spustis...

Imas li neke dalje planove za sredjivanje?

Comment

• blackbeast
              CBC Početnik
              • 15.05.2009
              • 5
              • Banja Luka, RS

Ne planiram nesto puno jos da radim oko nje.

Za pocetak, danas je opran hladnjak, posto se nenormalno grijao. Sada je malo bolje, ali se i dalje dosta grije kada se agresivnije vozi. U (relativno) laganoj voznji nema problema.

Planiram jos samo prednju masku da promijenim. Vidio sam neke aluminijumske mrezice, pa sam mislio tako nesto da uzmem i samo prefarbam u crnu i to postavim. Uzeo bih ja original tu mrezicu (masku), ali nemam gdje da nabavim... A i mislim da ce ovo biti puno jeftinije...

U planu je i nabavka nekog malog spojlera, nazad na repu, ali o tom potom. Vidjecemo. Dosta para je vec u zadnje vrijeme otislo (prepis na mene i registracija, cetiri nova amortizera, 4 ljetne gume, michelin energy 205/55 R16, chip tuning, pranje auta... ) tako da o daljim "radovima" odlucuju finansije.

Ima li neko neki savjet za tu prednju masku? Naravno, islo bi bez znaka.

Uskoro stavljam jos poneku sliku, noviju.

Comment

• blackbeast
                CBC Početnik
                • 15.05.2009
                • 5
                • Banja Luka, RS

Evo jos po koja novost, u odnosu na zadnje postove:

a ovo sam sad za vikend konacno uradio:

Comment

Working...
                X