Ma, dajte sta zezas coveka...
Lepo izgleda, naravno, svaka cast na izboru.
Nego, jesi ti siguran da je on '90. Pogledaj masku hladnjaka, ona se ne koristi od '88 u proizvodnji...
Lep kadet... Felne mu nisu najbolji izbor, al bolje ista nego nista
Elem, za godiste...
Ako je verovati samo prednjem braniku, onda je najvise prvi deo 88e godine... Vec od druge polovine se proizvodi sa drugim branikom... Mada i par slika unutrasnjosti ce resiti dilemu o godistu
sto se tice godista to je kod nas relativna stvar.prvo se muti sa godistem automobila,kubikazom,kilovatima...i to sve "legalno"
a evo samo mi "forumasi"sta smo sve iznenjali na svojim autima i sta treba i sta ne treba
sto se tice godista to je kod nas relativna stvar.prvo se muti sa godistem automobila,kubikazom,kilovatima...i to sve "legalno"
a evo samo mi "forumasi"sta smo sve iznenjali na svojim autima i sta treba i sta ne treba
Ali mi "forumasi", bar vecina nas, kaze posteno sta i zbog cega su menjali. Mada u svakom zitu ima kukolja!
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Sta ste se zalepili za prednji branik?Mozda je orginalni bio polomljen pa je neko stavio ovaj stariji,kakav je to problem,nije to nikakav pokazatelj godista
smoriste bre covekaaaa!!! ..a tek se prijavio
hebo vas i znak i branik,mozda je bio udaren od napred pa sve to menjano onim sto se imalo.
mozda i nije,al ko smo mi da sudimo?
ne zameri somi_kac, al ja bi sa slika tvog kadeta reko da je lager zadnjeg levog tocka sa tvog kadeta skinut sa ukradenih kola... i sta sad? dokazi da nije...
..a stakleni znak necu ni da komentarisem..al cisto da znas nije staklo nego kristal ...
...jos cemo i tudje zene da spijuniramo...
..pozelite dobrodoslicu coveku i to je to,jedan kadilak vise
Dobrodosao,imenjace!!!
..daj jos neku sliku limuzine,vozio sam nekad takvog samo 1.3. ...cudo jedno koliko je udobniji od obicne suzane,ponovo bi ga vozio
Niko decku nista nije rekao, mi se komentarisemo medjusobno...
Moguce je da je menjano, jer enterijer je iz "novijih" verzija. Ko ce ga znati sta je sve radjeno sa autom koji je star 19 godina...
Comment