Manta B '77

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Djolee
    CBC Veteran
    • 03.04.2006
    • 160
    • Nis

Re: Manta B '77

E,ja se izvinjavamljudima sto nisam dosao u nedelju,ali jedva sam ulovio majstora da radimo prednji trap pa nisam hteo da propustim priliku.Lm,auto je i dalje na dizalici i radi se polako.Zanima me kako se kod mante steluje nagib tockova jer sve imam utisak da nema gde.Inace posle ovoga ide na reglazu,nego mene zanima onako.

Comment

• KEPA
      CBC Početnik
      • 15.07.2009
      • 4
      • Vranje

Prodajem Mantu B 79god. cena 800eura. ima plin, centralnu i alarm. registrovana u voznom stanju.

Comment

• KEPA
        CBC Početnik
        • 15.07.2009
        • 4
        • Vranje

djole kod mante se ne steluje nagib tocka to same caure na viljusci dovode u centar naravno ako su dobre,ako ti nagib nije dobar verovatno ti je negde puko.Pozdrav.

Comment

• Djolee
          CBC Veteran
          • 03.04.2006
          • 160
          • Nis

Ma nije los nagib,nego sam sad sredjivao trap i zapazio da nigde nema mogucnosti stelovanja,a trap je slican kao kod Rekorda a kod njega postoji mogucnost.Znaci samo se steluje usmerenost tockova (ili kako se vec zove).

Comment

• KEPA
            CBC Početnik
            • 15.07.2009
            • 4
            • Vranje

onda je nagib garantovano dobar meni je bila propala prednja greda kod suvozaca pa je pobego 2 stepena unutra,nakon zamene iste sve se vratilo na svoje i pogledaj donju viljusku da nije pukla sa donje strane kod mene je i to bilo pa je los nagib bio.Pozdrav.

Comment

Working...
            X