Evo da i ja predstavim svoju vozilicu.
Vozilica je Opel Vectra iz 91.godine. Motor je c18nz, 90ks. Ima automatski mjenjač, zasad 134000km(mojih je 10000 u 4mj). Prije nekih 6mj. su promjenjeni svi filteri, ulje u mjenjaču, prednje pločice i popravljen je prednji i zadnji kraj limarija. Učinjen je mini servis motora. Promjenjeno je ulje u mjenjaču, ulje i filter u motoru, dihtung ventildekl-a, crijeva goriva, filter goriva, semering na bregastoj, obadva klinasta i zupčasti remen i pumpa vode.
Od muzike unutra je Sony Mex-bt3600u(zgodan radio,cd,mp3,bluetooth),prednji i stražnji Mac-ovi zvučnici.
U planu imam:
1. Felge 16' i gume 205/55
2. K&N filter zraka
3. Auspuh
4. Ventilirajući prednji diskovi
6. Komplet lakiranje( imam zloceste susjede pa je auto potpisan od strane cijele ulice)
7. Srediti osvjetljenje unutra)
Ovo su planovi u skoroj budućnosti, a srediti ce se kako cu imat novaca
))))
Svi komentari i prijedlozi su dobrodošli.
Evo par slika Vece(bit ce jos samo da bude malo vremena)

Vozilica je Opel Vectra iz 91.godine. Motor je c18nz, 90ks. Ima automatski mjenjač, zasad 134000km(mojih je 10000 u 4mj). Prije nekih 6mj. su promjenjeni svi filteri, ulje u mjenjaču, prednje pločice i popravljen je prednji i zadnji kraj limarija. Učinjen je mini servis motora. Promjenjeno je ulje u mjenjaču, ulje i filter u motoru, dihtung ventildekl-a, crijeva goriva, filter goriva, semering na bregastoj, obadva klinasta i zupčasti remen i pumpa vode.
Od muzike unutra je Sony Mex-bt3600u(zgodan radio,cd,mp3,bluetooth),prednji i stražnji Mac-ovi zvučnici.
U planu imam:
1. Felge 16' i gume 205/55
2. K&N filter zraka
3. Auspuh
4. Ventilirajući prednji diskovi
6. Komplet lakiranje( imam zloceste susjede pa je auto potpisan od strane cijele ulice)
7. Srediti osvjetljenje unutra)
Ovo su planovi u skoroj budućnosti, a srediti ce se kako cu imat novaca

Svi komentari i prijedlozi su dobrodošli.
Evo par slika Vece(bit ce jos samo da bude malo vremena)

Comment