E30 4.4 V8 Kurbalija Drift edition :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

E30 4.4 V8 Kurbalija Drift edition :)

E30 V8 4.4 286KS, by 011 Racing Team & BMW Klinik

Evo, da postavim i ja koju, posto je auto skoro gotov - ostale jos neke sitnice, ali Zoki je skoro pa zavrsio, i to izgleda ovako nekako:

Ja zaista nemam apsolutno nista gde bih mogao da prigovorim kako je nesto uradjeno - lepo, pedantno, uredno, sa paznjom obracenom na detalje. Naravno, treba imati u vidu i svrhu auta i da to sve mora biti savrseno, ali ne mora ni izgledati kao da je nogom trpano pod haubu i u kabinu. Ocigledno je da Zoki ovakve modifikacije na autima radi iz ljubavi i stalo mu je da to lici na nesto, pa makar od toga nemao nista drugo do licne satisfakcije, ne moze covek da gleda da mu to iz radionice izadje da ne lici ni na sta, i na tome mu stvarno treba cestitati. Neki drugi to ne bi shvatili sve u glavu da im udari...konkretno, evo vam jedno malo poredjenje Bokijevog auta koji je Zoki uradio, i jednog drugog auta kojeg je radio jedan drugi, cuveni beogradski majstor(cic):

Recimo, Bokijev auto pod haubom sada izgleda ovako:

...a ovaj drugi auto odradjen od strane doticnog izgleda ovako, pa vi vidite da li je potrebno BILO sta drugo reci? Sreca pa nece jos dugo ovako izgledati, vlasnik resio da ga krsteno sredi da to lici na nesto:

Jos jednom SVAKA cast Zokiju - BMW Kliniku, jer je covek jedan od retkih koji VOLI ovakve poslove, i zaista ih od srca odradjuje onako kako bih i JA voleo da ga vidim odradjenog. Bez lazne skromnosti, verujte da to onda lici na nesto dobro
    The difference between men and boys is the price of their toys
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Re: E30 4.4 V8 Kurbalija Drift edition

Ali ipak beli ima farove sa socivima
    Stvarno koji skrndelj, nekada je i Bokijev auto izgledao slicno a sad da ne poverujes da je to isti auto.
    Stvarno lepo i pedantno uradjeno za jedan drift auto kome estetika nije u prvom planu.
    Ono da ti je lepo da sednes u jedan pravi vrhunski pripremljen drift auto.
    Vidim ima luftiranje gepeka ili sluzi kao skupljac sirove gume?
    Svidja mi se i pravac rucne deluje mnogo zgodnije za povlacenje, jedino sto smeta kad ubacujes u sestu
    Svaka cast na autu i drago mi je da je Boki dobio ovakvu paznju i pomoc jer je odavno to zasluzio i zna da se revansira rezultatima.
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Snejk
      CBC Senator XXL
      • 14.02.2008
      • 704
      • BG

Mislim da Boki polako dobija auto koji svojim talentom i zaslužuje. Sad samo pazite na gremline

BTW, jel' može još malo detalja o svemu što je rađeno ili je to tajna?

Comment

• Bojan335
        CBC Senator XXL
        • 01.05.2007
        • 332

Evo i j da napisem koju

Kao prvo slike govore vise od reci ovde sve se vidi sta je i kako i glupo je komentarisati ,Zoki je MAJSTORCINA i vi ne mozete da verujete sa kakvom voljom covek sve ovo radi i sa koliko strpljenja .Imali smo priliku ja i SALE [206] da vidimo juce auto koji je ZOKI [ BMW KLINIK ] uradio pre 6 godina ,kocka bmw sa 3.5 motorom i to nam je bilo dovoljno da svatimo sve ,to je pedantno kao i moj auto sada NO COMENT..

O mom autu sada nema sta reci auto je odradjen onako kako niko od nas iz ekipe O11 RACING TEAM nije ocekivao kao da je zamenjen novim bmw-om ...Neki detalji koji se ne vide na slici a jako su bitni tek je tu razlika izmedju SRKNJAVLJENA [ bele kocke] i SAVRSENSTVA [ moje zveri ] e zato je novi ponosni vlasnik bele kocke resio da sve to odkloni i napravi kako treba to jest kao sto je kod mene uradjeno ..I verujte to ce i biti uradjeno bolje nego sto ce sam vlasnik ocekivati od svog auta .Sve to cete moci pratiti na forumu bmwclubsrbija gde ce u temi BMW KLINIK biti kacene slike svakog dela koji ce biti preradjen tj. kako je bilo a kako ce biti ,pa ce te i tu videti sta je kako bilo na tim kolima ..

Sto SALE kaze ZOKIJU [BMW KLINIK] nije bitno da se to samo sklopi vec da se svaki detalj uradi kako treba i to za rekordno vreme koje vlasnik kola zatrazi kao sto smo mi od njega trazili pre trke u KG ,a kad smo otili po kola ja samo sto nisam zaplakao od srece konacno pravi auto i onakav kakav ja zasluzujem ,,nemam komentara vise

moram opet da se zahvalim SALETU [206] sto je pristao da mi pomogne i ZOKI-U BMW KLINUKU koji se isto toliko potrudio da sve ovo napravi ovako ...

HVALA SALE
        HVALA BMW KLINIK

JOS JEDAN DOGOVOR JE PAO JUCE IZMEDJU KLINIKA I SALETA PA ETO AKO SALE OCE NEKA KAZE ZOKI NAS IZ DANA U DAN IZNENADJUJE POZITIVNO

Comment

• kolibarko
          CBC Član
          • 13.01.2009
          • 34
          • Salakovac
          • ford sierra , bmw e21 golf mk1

Blago tebi od kada si brigu o autu predao KLINIKU,svakih desetak dana Bozic Bata ti donese po neki poklon......
          iskreno ne bih imao nista protiv da se nadjem u tvojim cipelama

Comment

• Bojan335
            CBC Senator XXL
            • 01.05.2007
            • 332

Originally posted by Snejk
            Mislim da Boki polako dobija auto koji svojim talentom i zaslužuje. Sad samo pazite na gremline

BTW, jel' može još malo detalja o svemu što je rađeno ili je to tajna?
            NISTA NIJE TAJNA KOD NAS

sem motora zamenjeno je vesanje ,zamenjen sper dif ,dodati hladnjak ulja [ 2 kom ] ,dodat hladnjak serva ,ofarban auto iz nutra ,svaka zica koja je visak izbacena je iz kola svaki sraf isto tako ,a ostatak zica provuceno kroz buzire svako crevo presvuceno ,dodate dve pumpe za gorivo par prekidaca za razne stvari zamenjenja letva volana ,zamenjen set kvacila stavljen novi ukjlucujuci i nov zamajac bice zamenjen i izduvni sistem komplet , eto ukratko sta je sada zamenjeno a i ima jos par nekih bitnih stvari koje ce biti doradjene u narednim danima ....

POZDRAV SVIMA OD EKIPE 011 RACING TEAM I BMW KLINIKA

Comment

• BokiRS
              CBC Veteran
              • 20.06.2008
              • 174
              • Beograd

E svaka vam cast,sve je odradjeno vrhunski.
              Boki zelim ti puno srece i uspeha i da te masina posluzi da svima objasnis neke stvari...
              ne moze brze,jurimo 30

Comment

• skijash
                CBC Senator XXL
                • 07.09.2007
                • 1354
                • Beograd
                • wrx

Ala je čovek kulturno uradio posao, svaka mu čast
                Konačno auto izgleda profi

Comment

• Bojan335
                  CBC Senator XXL
                  • 01.05.2007
                  • 332

PROFI TIM PROFI AUTO ,bilo bi glupo da nije tako bar ja tako mislim .....

Comment

Working...
                  X