saab 9000 CS
Collapse
X
-
Re: saab 9000
Odlican primjerak,koja je masina u njemu?
Koja je bila cijena ako nije tajna?Originally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
-
-
Uff, sunce ti ...
Aj' izbunari i meni jedan takav!
PS Oprema?EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Ne znam zašto, ali uvek sam imao simpatije prema Saab-u 9000. Ruku na srce ima lepših automobila, ali uvek se okrenem za Saab-om...
Čestitam na kupovini i neka te dobro i dugo služi!Naravno, slike pod obavezno!
ponika marke ROG :-)
Comment
-
-
Originally posted by SrdjanA gde su te slike unutrasnjosti... Sta si se stiso...
@ alexa05
Gledao sam jednog, '92-o. Tamno sivi, ima ga na netu. Neko mu je izgrebao zadnja vrata ključem ili Jekserom. Inače takođe izvanredno održavan, nove mišelinke, muzika, CD šaržer. Taj ima i tempomat, ali nema kožna sedišta. Da mi nije iskočio ovaj, verovatno bih uzeo njega.ex SAABotražitelj
Comment
-
-
Re: saab 9000 CS
Poslednje vesti:
Ako sve bude po planu, auto će do kraja dana imati oko 75 KS više. Utvrdiću na merenju snage koliko je tačno dobio.
Juče sam merio trenutno stanje. Ustanovili 125 KS na točkovima. Kažu da je to oko 150 KS na radilici. Ne znam da li je to tačno. Čini mi se kao prevelika razlika, mada... ko zna!ex SAABotražitelj
Comment
-
-
Re: saab 9000 CS
Originally posted by SrdjanImas li grafik snage kroz obrtaje? Sta je sa obrtnim momentom?
Danas nisam dobio moj trionik nazad. Umesto njega je ubačen od 9000 aero.
Utisci?
U prvoj brzini, suvozač odleteo u gepek sa sve sedištem. Ja ostao na mestu-držao se za volan.
U drugoj, suvozač stigao samo do zadnjeg. Ja se i dalje držao za volan.
Da ne dužim, dok sam došao do pete, ja bio na zadnjem sedištu i dalje se držeći za volan, ali se ruke istegle pola metraex SAABotražitelj
Comment
-
Comment