i ja isto
ima malo zezanja i bolje je ubaciti plasticnu kojoj ce da se suze bosne ivice nego nagurati koznu kao sto se prica jer dobije trbuh po sredini i krene vremenom da se uvija
instalacija nije nesto posebno teska jer su boje zica iste
i ima fora za zujalicom za drugi davac pritiska ulja, stavlja se cener dioda
sve u svemu nije lak poduhvat i ako se nema dovoljno zivaca i vremena bolje je zaobici
prijateljski savet
Kompletna tabla iz mk II ide u mk I bez ikakvih problema i prepravki i to se sve sredi, zajedno sa instalacijom i kompletnim enterijerom, za jedan radni dan.
Vako Golf je limarijski odradjen skroz prefarban i pocinkovan
moze li neki info gde je ovo radjeno i koliko kosta?
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
jest pocinkovan bar mi je tako rekao lik koji ga je prodavao!!
Ko ga je radio nem pojma veruj mi, ali mi se cini bar za sada da ga je lepo uradio, ko god da je
A za tablu sam cuo da moze da se izvadi samo onaj srednji deo i da se ubaci sa obrtaljkom da je to jeftinije, evo slike moje table pa samo ovo gde su satovi da leti napolje i tu da dodje sa obrtaljkom
da to je najlakse, ali naci okruglu sa obrtaljkom je jako jako tesko
jedino da pogledas na nemackom e bayu pa da narucis
ako bilo sta planiras da radis povodom toga pitaj prvo ovde, jer ces cuti mnogo prica u vezi toga da ide sraf na sraf, ali nije bas tako
Hvala matori naravno zato sam i otvorio forum )
A za taj deo sam mislio sve da se vadi ono sto je zlatno i da se stavi crno od dvojke e to sam pricao sa nekim likom sto isto vozi keca i kaze mi da moze baz petljanja da se ubaci
moze da imas noviji tip table, ali posto imas tablu sa okruglim satovima ne mozes ubaciti od g2
znaci ili trazis od keca gti tablu okruglu sa obrtomerom ili moras da menjas plastiku od stuba do stuba
Comment