Moji automobili...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

OVaj covek sto ga ima...on kaze 1.8 motor ko u Audiu isti napred....a menjac pozadi...jel da?
    nesecam se dal je 924 i 928..isto crn...kupio ga prosle god mislim... unutra koza..
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Sasha
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 4126
      • Novi Sad

Cene na mobile.de su max. 6000e Problem(u vezi cene) kod Gamme i pored malog broja proizvedenih primeraka, je to sto nije imala ni revolucionarna resenja ni sportske uspehe,tako da nikada nece imati neku extra cenu,ali ce zato biti jako interesantan ulazni model u svet oldtimera,pre svega relativno pristupacan i zanimljiv model.
      www.arcs.org.rs/forum

Comment

• zodiac
        CBC Član
        • 25.07.2005
        • 40
        • Beograd

Originally posted by zoranbg
        OVaj covek sto ga ima...on kaze 1.8 motor ko u Audiu isti napred....a menjac pozadi...jel da?
        nesecam se dal je 924 i 928..isto crn...kupio ga prosle god mislim... unutra koza..
        Ne, nije to taj.

Comment

• zodiac
          CBC Član
          • 25.07.2005
          • 40
          • Beograd

Originally posted by Sasha
          Cene na mobile.de su max. 6000e Problem(u vezi cene) kod Gamme i pored malog broja proizvedenih primeraka, je to sto nije imala ni revolucionarna resenja ni sportske uspehe,tako da nikada nece imati neku extra cenu,ali ce zato biti jako interesantan ulazni model u svet oldtimera,pre svega relativno pristupacan i zanimljiv model.
          Primerci sa 2.0 motorom su prakticno bezvredni, tako da je cena za onaj zlatni, bez obzira sto se vidi da je u vrhunskom stanju, prilicno realna. To sto je iz serije 1 mu dodatno umanjuje vrednost, jer je, iz meni nepoznatog razloga, serija 2 znatno skuplja. Onaj srebrni, od 5.500 EUR, sa motoromn od 2.5l, bez obzira sto je i on serija 1, je fenomenalna kupovina, mada bog sam zna da li mu nesto fali. Na izgled je odlican.

One primerke za 1.000 EUR ne vredi ni komantarisati, prvi je tek nacet u pocetnoj fazi restauracije i taj ce tek da kosta, a drugi, metalik plavi, je kanta...

Kako bilo, mislim da je potrosenih 1.000 EUR, koliko sam ja dao za ovaj auto iz serije 2, u vrhunskom stanju, jako dobra i isplativa kupovina. Cak i po cenu da narednih 10-15 godina provede u hangaru za susenje parketa, gde se trenutno nalazi pod idealnim uslovima za cuvanje, sa konzerviranim motorom i vesanjem.

Comment

• zodiac
            CBC Član
            • 25.07.2005
            • 40
            • Beograd

Nego, pokusao sam nesto da napisem na Alfa Zone subforumu, i nemam access. U cemu je fora?

Comment

• Sasha
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 4126
              • Novi Sad

jeste odlicna kupovina,cak i da ga ne vozis,mada ne vidim ni jedan razlog zasto ga ne bi vozio
              www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Sasha
                CBC Senator XXL
                • 04.10.2004
                • 4126
                • Novi Sad

Originally posted by zodiac
                Nego, pokusao sam nesto da napisem na Alfa Zone subforumu, i nemam access. U cemu je fora?
                Trebati dozvola,koju si sada dobio.
                www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Danilo
                  CBC Senator XXL
                  • 02.10.2004
                  • 908
                  • Beograd, Dorcol

Sta podrazumevas pod "konzerviranje motora"?

Uvek me to interesovalo...
                  www.blindmanmotorsport.com

Comment

• zodiac
                    CBC Član
                    • 25.07.2005
                    • 40
                    • Beograd

Hvala lepo za dozvolu . Zao mi je da ga vozim, limarija im je prilicno nezna, u nasim uslovima bi propao za dve godine. Drugo, presao je samo 60.000, steta je... Kao sto sam vec rekao, i Hondu selim u hangar, i nje mi je zao. Boleciv sam prema starim automobilima, sta da radim...

Hondu ce zameniti crvena Alfa 75 1.8 koju ce voziti supruga (a ni ja je necu samo gledati na parkingu, to je sigurno), sutra zavrsavam registraciju i prenos. Prvi, porodicni auto, je metalik crna Seat Cordoba, nova, koju ocekujem za par dana. Uhvatio poslednji voz pred poskupljenje carine od strane najlihvarskijeg Ministarstva finansija svih vremena...

Comment

• zodiac
                      CBC Član
                      • 25.07.2005
                      • 40
                      • Beograd

Originally posted by cosworth
                      Sta podrazumevas pod "konzerviranje motora"?

Uvek me to interesovalo...
                      Isprao motor klinerom, ispustio ulje, zatim nasuo novo do vrha, poskidao svecice i nalio sve cilindre do vrha, zatim vratio svecice. Svi delovi vesanja premazani grafitnom mascu. Karoserija izvoskirana. Rezervoar pun do vrha. Vrlo je jednostavno, samo iziskuje malo vremena.

Comment

• Ivvan
                        Moderator
                        • 29.09.2004
                        • 1574
                        • Nis
                        • SAAB 9000

Ti bas znas za sta zivis ,ajde lepo priznaj ovde za koliko auta ima mesta u garazi i koliko ti planiras da konzerviras tu i koji su

Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• zodiac
                          CBC Član
                          • 25.07.2005
                          • 40
                          • Beograd

Prijatelj ima dva spojena hangara koji sluze za susenje parketa, kao sto rekoh. Jedan od njih je prazan, ne koristi se, i u njemu je Lancia. Znaci, beton i konstrukcija, visoko 10 metara, dugacko oko 40, siroko oko 10, i ispod krovne konstrukcije ima oko pola metra slobodnog prostora radi nesmetanog cirkulisanja svezeg vazduha. Zato sam i rekao da su uslovi za odrzavanje automobila idealni, jer su automobili u grejanim i zatvorenim garazama daleko skloniji koroziji od ovakvog prostora.

Mesta, kao sto vidis, ima koliko hoces, Honda stize tamo na konzerviranje za desetak dana, a za dalje... videcemo. Nadam se nekom Citroenu DS 19 ili 21, ili NSU 1000, mada tesko ide sa nalazenjem necega u sta se isplati ulagati.

Comment

• Black Knight
                            CBC Senator XXL
                            • 13.10.2004
                            • 2020
                            • Novi Beograd, kicblo

IvaneT obrati paznju na boju!!!
                            Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• zoranbg
                              CBC Senator XXL
                              • 23.03.2005
                              • 4098
                              • Rooster's Hill , Beog
                              • Grande Punto 1.2

ZODIAC@ imas srece....a i Uros bogami takodje...
                              evo ti NSU 1000 sa sve rezervnim delovima...ako ga nije prodao do sada..
                              http://hiitek.mine.nu/forums/cannonball ... hlight=nsu
                              Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Danilo
                                CBC Senator XXL
                                • 02.10.2004
                                • 908
                                • Beograd, Dorcol

Sanjam o takvoj garazi...
                                www.blindmanmotorsport.com

Comment

Working...
                                X