Lep auto. Dobra muzika. Mrzim srebrnu boju na audio uredjajima, ne slaze se sa okolinom uopste. Mada, sad drugacije i ne moze da se kupi, crni CD/MP3 samo u snovima...
Hehe, ovo ja zovem preuredjenjem prtljazhnog prostora! Ne vidim na koju ti stranu "duva" kutija (ukoliko je bass reflex)... Ako jurish SPL, portovanje kutije napred (na strani gde su wooferi) daje najbolji rezultat.
Potrudi se da izolujesh ove elipse odozdo, inache ce ih ove dve 12" pokidati. Znachi, praktichno (elipsama) napravish kutiju u kojoj ce ne smetano raditi.
ALFA je bombona, moozika takodje, nadam se da ce biti prilike za slushanje.
Uh ala se nostalgija budi... Lepa to behu vremena Imao sam identicnu zamo 1.5. Auto je u super stanju koliko vidim, svaka cast na odrzavanju.
Muzika je vec perverzija, ne znam kako se zadnje polica nosi sa onolikim elipsama, koliko se secam jako je elasticna i zna da se otkaci ponekad.
Moj stav je da muzika treba da se cuje a ne da se vidi Ali ok, ovako joj neki osoben pecat daje. lepo
alfa 91 god i treba joj jedno dobro peglanje i farbanje
@kilaz
kutija duva u one dve rupe na onoj maloj polici do sedista. cuje se extra ali bi pojacalo trebao da promenim, neko jace bi dobro doslo
Comment