Danas se radilo na prednjim kocnicama. Prvo su skinuti fabricki "ogromni" diskovi od 267mm koji su takvi da cine ujedno i glavcine. Tu su i novi "LS1" diskovi od 303mm.
Ovako to izgleda kada se skinu diskovi/glavcine.
Potom je skinut unutrasnji stitnik diska, posto ce se dve od tri rupe za srafljenje koristiti za nosace za nove kocione celjusti, to su ove dve rupe levo.
Ovo je ostalo posle seckanja
Pa onda odvajanje diskova od glavcina
Tu su i nosaci kocionih celjusti.
Opet se malo seckalo i evo sta je otpalo i ostalo
Burgija 10mm da prosiri rupe, pa onda ureznica 12mm.
I stizemo do ovoga.
Na kraju samo montirane celjusti da vidim kako ce to da izgleda, a sutra treba da pokupim glavcine sa masinske obrade, pa da se nastave radovi
jos jednom svaka cast! pomno pratim svaki korak u sredjivanju auta... iskreno se nadam da ces ga zadrzati za sebe makar kao vikend vozilo, jer posle ovoliko truda, rada i novca greota je odreci ga se. . .
BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Da, diskovi su zajedno sa glavcinama i da bih stavio jace kocnice koje imaju klasicne diskove kao svi normalni automobili, da se kace na glavcine, morao sam da odsecem glavcine i napravim ih od bivsih diskova
Malo se farbalo opet, prednji deo lepo osmirglan i prefarban, a pocelo se i sa sredjivanjem instalacije, prvi konektori su vec prikaceni, a alternator usrafljen
Dihtung diferencijala, srafovi za izduvne grane, dihtung vodene pumpe i srafa za ispustanje ulja na karteru, svecice i "A/C bypass pulley", posto nemam nameru da ostavljam klimu, a kompresor klime ima jedno 10kg, tako da ce ovaj "kotur" jos da olaksa auto, a i ostavi vise prostora ispod haube
Koliko sam ja razumeo klima nece raditi? Izbacujes? Zasto? NIje valjda da samo zbog tezine to radis? Ako vec imas sedista, ceo enterijer muziku itd, zasto klima napolje? Tih 10 kg nista nece promeniti
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment